Followers

12 Tahun Dah Pandai Buat Sex?????

Monday, August 23, 2010


"Usianya baru menjengah 12 tahun,
namun gelora nafsu seorang gadis sunti yang juga murid tahun enam,
tidak dapat membendungnya daripada melakukan maksiat. "


antara petikan akhbar Harian Metro hari nie...
12 tahun dah pandai buat sex???? ya ampun...
advance betul budak2 sekarang nie...

tiba-tiba acu teringat pada satu cerita
yang pernah dicerita oleh seorang murid tahun 6 pada acu
(sekarang nie budak tu dah masuk sekolah menengah dah..)
dialog nye lebih kurang macam nie...

Murid :: acu nak tau dak, ada sorang budak pompuan kelas kami
dia kan penah buat tu..."

acu:: buat apa???

Murid:: ala...buat tu la...

acu:: buat "tu" tu buat apa??? acu mana tau...
(kekonon tak faham walau pun dah dapat agak...)

Murid:: buat tu la...(sambil menggaya kan aksi yang tak sepatut nye..)

acu:: hah!!!! mana tau???

Murid:: budak pompuan tu cite la..dia buat dgn sepupu dia
kat
celah pokok pisang kat umah dia.kadang2 dia buat kat dalam bilik..

acu:: mak dia tak tau ke???

Murid:: mana mak dia tau...mak dia tak dak la masa depa buat tu...


dan panjang lagi cerita nye...acu dah tak ingat dah
sebab cerita nie berlaku 2-3tahun lepas...
salah siapa ek..???

nie berita hari nie, apa yang mengejutkan acu


“Gadis sunti itu baru mengenali lelaki berusia 23 tahun terbabit sebelum mereka melakukan hubungan seks,”


baru kenal dah boleh buat seks?????
ya Allah betapa murah nye harga seorang wanita..

ini lah yang dikatakan dunia semakin tua
bila mana manusia dengan mudah nye melakukan maksiat
tak mengira waktu, tak mengira tempat
dan tak MENGHORMATI lagi bulan RAMADHAN yang mulia nie...

semoga kita semua dijauhkan dari mala petaka..amin...

p/s:: yg paling memalukan bila dilakukan oleh org senegeri acu.."KEDAH"


20 xoxo:

kakcik said...

Salam Acu..

kakcik dah baca kat HM pagi tadi. Tak tahu nak kata apa. Memang sedih. Pengaruh apa agaknya?? :(

@cu SaYaNg said...

kakcik::

Salam kak,

sedih kan??
sapa yg patut disalah kan ek...
semoga dijauhkan la keturunan acu mcm tu...takut nye..

sYafIkJacK said...

sebenarnya kesian kat budak 12 tahun tu , sebab dia terlalu cepat sangat taw pasal sex . huh .

diraja22 said...

dunia ahkir zaman..

@cu SaYaNg said...

jack::

seawal 12 tahun sudah terdedah dengan dunia seks..

@cu SaYaNg said...

diraja::

yea..

ninoZ said...

dan anak-anak yang mindanya suci murni dianggap kolot dan diperbodohkan kerana tak tahu menahu pasal yang 'itu'

kasihan, kan?

Mr. Merlot said...

tak boleh blah betol lah budak2 sekrang ni...

@cu SaYaNg said...

kak ninoZ::

susah dah nak jumpa yg suci murni zaman nie kak...1 dalam 1000...

@cu SaYaNg said...

Mr.Melot::

tu aaa...anak2 zaman kita esok nie tak tau le mcm mana..risau nye..

azieazah said...

Sungguh canggih budak sekarang, tapi canggih yang terpesong.

Dugaan betul ibu bapa zaman sekarang.

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

10 tahun yang lepas vic pun pernah dengar cerita yang sama dari budak darjah 5. Mereka mmg advanced... masa vic sekolah dulu... tingkatan 3 baru tau makna sebenar seks... itu pun berkerut2 kening memahami mcm mana benda tu leh jadi....

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

10 tahun yang lepas vic pun pernah dengar cerita yang sama dari budak darjah 5. Mereka mmg advanced... masa vic sekolah dulu... tingkatan 3 baru tau makna sebenar seks... itu pun berkerut2 kening memahami mcm mana benda tu leh jadi....

@cu SaYaNg said...

kak azie::

tu la kak..
x tau le anak2 zaman acu nnt macam mana..iskh..

@cu SaYaNg said...

VIC::

sama la dgn acu..
masa belajar pelajaran sains baru tau semua nie...tu pun malu2 lagi time tu...

Cik Bucken said...

diorg ni cpt btol blaja..
blaja mnde baek x cpt plak...!

@cu SaYaNg said...

Cik Bucken::

teknologi skrg yg menyebab kan diaorang cepat belajar...

yampe(^,^) said...

remaja zaman sekarang. sy bru dpt tau, sorg bdk perempuan y sy knl, prnh kiss ngn bf dy. plk bwt dkt dlm skolh, mybe dlm keadaan brtudung lg. luaran mmg nmpk baik. kt luar pun pki tudung. last2, skrg dgr cter dy dh clash, senangny mcm tu kn? aiseyh, hilang respect kalau mcm tu. sme2 la ambik iktibar. sy follow awk. =)

erisya nor said...

acu, budak lelaki 11 tahun rogol adik sepupupun ada! tapi citer ni dah lama...masa tuh adik dia usia 3 tahun...bebudak sekarang terlalu cepat akil baligh!

Pokok Manggis Depan Rumah said...

maaf akak, saya rasa bagus buang post ni.
takut2 nanti ada anak2 kecik baca ni..
menggalakan mereka jadi macam ni..
semoga kita semua di lindungi Allah dari benda2 mcm ni..
Wallahualam..