Followers

Sabah Negeri Di Bawah Bayu

Tuesday, February 23, 2010

Sebagai memenuhi janji (walau pun entry nie dah basi)
acu upload kan gak gambar acu masa di Sabah aritu
acu ke sana atas tuntutan keja so, tak banyak masa
untuk berpeleseran...huhuhu

Breakfast dalam Flight MAS - 27-01-2010

Bershopping di Pasar Philipines - 28-01-2010

Dinner Masa Malam Perasmian Seminar - 28-01-2010

Dirasmikan oleh Menteri Pelancongan Sabah

penari & pemuzik kebudayaan Sabah

acu & Datuk Amir @ Tokey Mydin
makan sebelah Datuk nie, dapat layanan 1st class..tq datuk..

1st Day Seminar - 29-01-2010

Bershopping di Pasar Malam - 29-01-2010

2nd Day Seminar - 30-01-2010

Dinner di Tanjung Aru - 30-01-2010

Kundasang - 31-01-2010

Airport KK - 31-01-2010

Lunch dalam Flight - 31-01-2010




Acu Dan Echah_Syed @ Combi

Alhamdulillah, hajat nak jumpa kak echah tercapai juga
maaf le sebab lambat yang melampau lambat nye
untuk updet entry nie...mengalah siput B*B* je...hehehe

tercapai impian nak cium kak echah..hehehehe


acu + kak echah + precious

buah tangan dari kak echah

"thank you so much kak, sebab sudi gak datang jumpa acu
walau pun sekejap je kita jumpa tapi acu puas & hepi sangat..
cayang akak "

Thank You So Much My Dear LOL

terharu nya..terharu nya...
dah la sebelum nie, ada
entry khas untuk acu
lepas tu minggu lepas, acu dapat pulak kad yang comel nie


tq so much ye dear..sori sebab acu lambat updet dlm blog..




Mood Senyap

Wednesday, February 17, 2010

Lama nye acu tak updet blog acu..
kesibukan dengan urusan keja
dan ditambah pula kekurangan idea untuk menulis
membuat kan acu mengambil keputusan
untuk berada dalam "SILENT MODE" untuk seketika
sebenar nye banyak benda yang acu nak cerita kan
tapi tu lah...masa tak mengizinkan...huhuhu

Lunch @ Sheraton Imperial

Friday, February 5, 2010

Tadi acu ke KL...pegi lunch kat Sheraton Imperial
wah...kelas gitu...luch kat 5 stars hotel...ahaks
memandang kan ari nie lunch time nye lama
so, panjang la langkah...hehhee

emm...kata orang makanan kat Sheraton nie sedap
tapi bila dah try tadi...tak de la best mana pun...
tapi mungkin sebab tak sempat nak try semua makanan kot
tu yang rasa tak best sangat tu...hehehehe

tadi yang acu sempat makan
sushi::

dim sum::

shanghai hot & spicy soup::

chicken beriani & sate tapi lupa nak snap gambar
pastu dessert nye acu try pie apa ntah nie...
ada almond, hazelnut & chestnut..
sedap tapi terlalu manis...so, acu makan kacang2 nye je
dan cheese cake...

pastu acu try puding nie...tak ingat nama
not bad..sedap...yang penting tak manis

makanan kat sini banyak choice...
tak tau nak makan apa tadi...
sebenar nye banyak lagi yg tak try
sebab perut dah penuh...kenyang sangat

sebagai penutup lunch tadi, pelayan kat Sheraton tu
sedia kan untuk kami hot coppucino...special punye..ahaks

bagus pelayan nie...sambil kami makan dia melayan kami berbual
memandang kan orang tak ramai lunch kat situ
so, boleh le dia melayan kami...nama dia Fairoz...
thank you ya Fairoz sebab melayan kami lunch tadi..
terlupa pula acu nak snap gambar dia tadi..

dikesempatan nie, acu nak ucap kan thank you so much
pada bos acu CIK MAZIAH...sebab sudi 'belanja' acu lunch tadi
kata bos "Hadiah BUFDAY"...tq...tq...







Acu Dah Balik.. ;-)

Wednesday, February 3, 2010

Acu dah balik...
nanti acu updet cite ya...
tapi tak banyak berjalan & snap gambar pun
sebab pegi atas urusan keja kan...huhuhu

oh ya...thanks a lot atas ucapan bufday ya
tak kira la yg ucap thru blog nie or thru FB...
tq..tq..so much...luv ya