Followers

Mei Yang Happening Bukan Pening..

Sunday, April 24, 2011

Tak sabar nya nak tunggu bulan Mei...

Sebab bulan Mei ada::

1) 05-05-2011 - Fast And Furious Five a.k.a Fast Five




2) 12-05-2011 - Kongsi...lu langsi lu mati



3) 14-05-2011 - acu akan "balik kampung" kedua acu...
ke mana lagi kalau bukan ke Saigon a.k.a Ho Chi Minh, Vietnam
kalau sebelum ni acu "balik" seorang diri saja kali ni ditemani kakak
(erk..tapi dalam gambar ni bukan kakak acu ye..)


4) 19-05-2011 - Nur Kasih The Movie





Mr.EE!!! jangan lupa tempah tiket awal-awal ya...




Photobucket

"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

Food Walk Di Saba Restaurant

Thursday, April 21, 2011

Tengahari tadi acu & 5 orang kawan sepejabat keluar lunch
di Restoran Saba, Cyberjaya..
dah lama acu tak makan kat Restoran Saba
memandangkan tadi Abang Din dah ajak so, apa lagi...join je la

Photobucket


Alhamdulillah tadi senang dapat meja
mungkin sebab hujung bulan kot...orang tak berapa ramai sangat
kalau tak, jangan harap nak dapat tempat cepat kalau lunch hour

Pilihan makanan diaorang berlima tadi Nasi Ayam Khabsah & Lamb Hanith

Photobucket

Photobucket

Acu bukan penggemar Nasi Arab..Mr.EE je yang suka Nasi Arab nie
jadi pilihan acu tadi Chicken Shish Tawouk
dah lama nya tak makan Shish Tawouk ni...memang kegemaran acu...

Alhamdulillah...memang kenyang makan tadi...
cuba tengok kawan-kawan acu nie...muka ceria saja masa makanan sampai

Photobucket

Bila dah kenyang..."toya" je muka semua orang...perut dah penuh





Photobucket

"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

Hancur Berderai ٩(͡๏̯͡๏)۶

Wednesday, April 20, 2011

Terkejut acu balik rumah lepas kerja petang tadi
buka saja pintu bilik..ya Allah!!!!http://www.emocutez.com

Photobucket


Ribut melanda bilik acu!!!!!!!! uwaaaaaaaaaaaaaa....
tingkap bilik terbuka seluas-luas nya...
cermin make up acu jatuh berderai...huhuhu...sedih nya..http://www.emocutez.com

Photobucket


Sudah la penat baru sampai rumah
tak sempat nak rehat, kena bersih kan kaca-kaca tu semua http://www.emocutez.com
nasib baik lah tak melanting atas tilam...

Terus acu ubah posisi meja make up acu

Photobucket


dan terpaksa la guna cermin kecil...http://www.emocutez.com


Photobucket
"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

Pertandingan Spender Cantik

Tuesday, April 19, 2011

Pertandingan Spender Cantik???? biar betul acu nie..
ada ke kat Malaysia ni pertandingan Spender cantik???
ye..betul...acu tak tipu tau...

Yang paling banyak spender hitam..tapi ada juga spender kuning
ada spender biru...spender kuning...merah pun ada..seksi you..ahaks
tapi spender-spender ni semua nya kosong saja..tak ada corak..tak ada renda

Yang sebenar nya pertandingan badan cantik
tapi bukan badan cantik yang bentuk macam gitar dan
bukan nya yang potongan pinggang nya macam kerengga tu
peserta nya pun bukan daripada gadis-gadis cantik..

Sebenar nya ni pertandingan badan cantik untuk lelaki
atau senang cerita pertandingan untuk body builder
yang "sayap" nya lebar-lebar..ala-ala kepala king cobra
yang segala otot badan nya berketul-ketul..urat pun macam besi saja

Pada hari Sabtu 16-04-2011 bertempat di Kompleks Sukan Bangsar
diadakan pencarian Mr Man 'O' Classic 2011 untuk kali ke-5
jadi, ramai lelaki yang memiliki badan "cantik" yang ambil bahagian

Otot diaorang semua...humang ai...bosar-bosar semua nya
takut makcik nengok nya...(ele..macam le makcik ni kocik..hehehee)
ha..cuba tengok...betul tak acu cakap...


Seksi-seksi semua nya kan?? oppsssss!!! teeeeeeetttt..
eh..maaf la...imej kabur sebab guna camera handphone & di ambil dari jauh

Cuba tengok pakcik ni...kalau tak salah acu umur nya dah lebih 50 dah
tapi badan masih steady lagi kan???


Eh..lupa pula nak cakap, acu bukan pegi sorang tau
semesti nya lah acu ke sana dengan Mr.EE
tapi kat sana beberapa orang kawan Mr.EE dah sedia menanti
dan ada juga kawan dia yang jadi peserta

Untuk pengetahuan semua, kawan-kawan Mr.EE termasuk la Mr.EE
tengah gigih "membina" badan....

Masa kami sampai, acara sebenar nya dah berlangsung
jadi, kami dah terlepas beberapa kategori
tapi dalam banyak-banyak kategori, kategori terbuka
antara yang menarik perhatian sekali...

Sebenar nya acu nak tunjuk video, tapi entah apa masalah nya
acu tak boleh nak upload video tu dalam youtube..asyik hang saja
mungkin masalah dengan network kat pejabat acu ni
nanti bila dah ok, acu publish kan video nya...

Ni antara kawan-kawan Mr.EE yang datang
Mr.Don & Mr.Pinky (eh..ye ke Pinky?? lupa la..)


Mr.John...sahabat baik kepada Mr.EE..

Mr.Ujang..anak kepada arwah Dato' Susilawati


Tapi yang paling best nya acu dapat bergambar dengan Mr Universe


Penat layan abang-abang seksi...kami layan ayam Kenny Rogers kat Mid Valley

Lepas makan, hantar Mr.EE balik...acu terus gerak balik rumah...P.E.N.A.T



Photobucket

"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

Tahniah Boss

Friday, April 15, 2011

Tahniah Kak Lin a.k.a Boss acu
di atas kelahiran Raihanah Khadijah

Photobucket

Photobucket


Tiba-tiba terasa nak jadi ibu juga...
eh..eh...mana suami nye????
opppppsss!!!jeng..jeng...jeng..
..




Photobucket
"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

Buah Tangan Dari Korea

Thursday, April 14, 2011

Acu dapat FM dari Korea...cute kan???
bertambah lagi koleksi FM acu
ni FM Korea yang kedua acu dapat...


FM ni acu dapat daripada Kak Mide
dia baru saja balik dari Korea isnin lepas (11-04-2011)
kali ni acu tak dapat ikut dia ke Korea
sebab "cuti" acu tak mengizinkan...huhuhu

Baki cuti acu cuma tinggal 12 hari saja lagi....http://www.emocutez.com
12 hari tu pun dah "fully booked"...uhuk..
iskh...masa ni la terasa sikit nya peruntukan cuti tahunan
yang Kerajaan bagi...hehehehee http://www.emocutez.com

Selain Korea, bulan Julai ni dia nak ke India
pun sama juga..acu tak dapat nak ikut...
kecewa...sebab acu memang nak sangat ke India
tapi bila kawan-kawan dah plan nak ke sana tahun ni
acu tak dapat ikut pula...sedih... http://www.emocutez.com

Tak mengapa lah...tahun ni tak ada rezeki sangat nak ikut
insyaAllah tahun depan kalau ada rezeki..
acu akan kembali turut serta melancong bersama diaorang...
owh...Europe..moga impian menjadi kenyataan tahun depan...amin...




Photobucket

"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

Tiga Dalam Satu

Wednesday, April 13, 2011

Tengahari tadi acu keluar makan dengan girlfriends acu; Mas & Shazlin
niat asal cuma nak makan laksa saja kat Kajang
tapi dah lepas makan laksa tu, Shazlin ajak kitaorang pergi makan
pisang goreng sedap...pisang goreng di cicah dengan kuah kicap
wah...dah lama tak makan macam ni
dulu masa study kat Johor, selalu makan pisang goreng dengan kuah kicap

Masa kat kedai pisang goreng tu, Shazlin ajak pekena durian pula...
fuuuhhhhhh....sedap nya...perut dah kenyang...
tapi kami berdua cair dengan pujukan Shazlin..

"jom makan durian IOI"


Harga durian IOI ni sekilo RM18...tapi rasa nya memang sedap
acu & Mas first time dengar nama durian IOI ni
selain IOI, kami makan durian INKAMPAI
(eh...ye ke nama tu??? tapi bunyi nya macam tu lah...)
pun sedap rasa nya...tapi buah nya kecil saja banding dengan IOI...

Hasil nya, tengahari tadi balik pejabat dengan senyum melebar

"gendang gendut tali kecapi..kenyang perut suka hati"





Photobucket
"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

Soya Vitamin

Acu tau dah ramai orang yang tengok video di bawah ni..



Tapi tak ramai yang tahu lokasi nya kan??

acu dapat info lokasi gerai ni di Tapak pasar malam seksyen 1
Bandar Baru Bangi bertentangan dengan Shell....

So, berhati-hati lah ye...




Photobucket

"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

Jantan Gila Seks!!!!! (◣_◢)

Tuesday, April 12, 2011

Email bodoh yang acu dapat::

"Hai… Sy lan… x tahan sngt2 tgk awk….
Nak sy hangatkan… mis call la no ni.. 012***1754"

&*^%@#*...gile!!!!!!
ikut hati nak saja acu publish kan no handphone dia
sial punya jantan!!!!!!





Photobucket

"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

Terasa Hati (◑﹏◐)


"Love is like a friendship caught on fire.
In the beginning a flame, very pretty,
often hot and fierce, but still only light and flickering.
As love grows older, our hearts mature
and our love becomes as coals,
Deep-burning and unquenchable."

When you say, 'i love you', mean it.





Photobucket

"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

Garden Wedding a.k.a Dancing Party

Monday, April 11, 2011

Majlis yang kedua ada lah wedding reception Dash
merupakan collagemate / utmmate acu dulu
acu pergi dengan JD, kenalan blogger yang dah jadi kawan baik

Photobucket

Bertempat di Cyberview Lodge Resort di Cyberjaya

Photobucket

berkonsepkan perkahwinan dalam taman...english style
maklum la si pengantin lelaki nya orang english
warna tema nya hitam, krim atau putih...

Photobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Lepas menepung tawar di taman, tetamu menjamu selera di dalam dewan
makanan yang disediakan dalam bentuk buffet...

Photobucket

sambil makan, tetamu di hiburkan dengan beberapa tarian istimewa
yang dipersembahkan oleh kawan-kawan Dash...
antara tarian yang dipersembahkan semalam ialah
Bollywood Dance, Belley Dance, Zumba, Salsa & Bachata









Dah kenyang makan & jamu "mata"...heheheee.. http://www.emocutez.com
tetamu di jemput keluar semula ke taman untuk acara
melepaskan rama-rama sebagai simbol "kebebasan" kepada pengantin



Photobucket

dan surprise daripada pengantin untuk tetamu yang hadir



Habis menari, pengantin & tetamu masuk semula ke dalam dewan
untuk acara selanjut nya...menari...menari...menari..dan menari
sebab tu acu panggil nie Dancing Party...
nak upload lagi video tarian nya..tapi tak tahu apa masalah
asyik error saja...malas nak upload lagi dah...

Majlis selesai dalam pukul 9 malam...

Photobucket

Dikesempatan ni, acu nak ucapkan a zillion thanks to Dash & partner
for the amazing wedding reception... http://www.emocutez.com
semoga kekal hingga ke akhir hayat & bahagia selama nya
first time sebenar nya acu & JD pergi garden wedding ni
sambil dihiburkan oleh pelbagai jenis tarian...menarik..
(yeah..saya sangat "jakun" okey...http://www.emocutez.com...)

Photobucket

dan buah tangan daripada pengantin...

Photobucket




Photobucket
"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"