Followers

Acu Yang Terakhir Kah???

Wednesday, September 26, 2012

Rasa nya acu orang yang terakhir kot yang update 
pasal Gathering Glamour Raya tu
maaf lah sibuk sangat...nie pun curi-curi masa
nak update juga sebelum ia nya "basi"

Sms yang acu terima daripada Uncle LF

Photobucket

Tak cukup dengan SMS petang Sabtu Uncle called acu


Memenuhi permintaan Uncle untuk sampai awal
supaya dapat membantu apa yang patut
sebelum pukul 9 acu dah tercongok kat rumah Uncle

Photobucket

Kemudian kakak berdua nie muncul

Photobucket

Diikuti dengan keluarga nie

Photobucket

Selepas kami dah siap apa yang patut
kawan-kawan mula datang seorang demi seorang
antara kawan-kawan yang hadir yang ada dalam lensa kamera acu

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ralat juga sebab tak dapat bergambar dengan semua
malu pun ada juga dengan yang baru pertama kali bersua :)

Kawan-kawan datang bukan dengan tangan kosong
antara juadah yang ada lensa kamera acu

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Yang nie "air tangan" acu

Photobucket

Maaf lah sebab bawa kek yang dibeli di kedai je
acu memang tak sempat nak masak apa-apa sebab sibuk sabtu tu

Eh..eh..majlis dah mula baru nak gantung hiasan ke Kak Azie??

Photobucket

Lepas kawan-kawan lain balik 
tinggal acu, Ayu, Kak Ida dan Kak Ana
bantu auntie untuk bersihkan rumah

Photobucket  
Tapi kan acu kesian dengan Kak Azwa lah
dia sampai di saat majlis telah pun berakhir
yang tinggal cuma acu, Ayu dan tuan rumah saja
tak tercapai hajat nak jumpa dengan kawan-kawan semua
erk..apa nama blog Kak Azwa ek..???

Photobucket

Buah tangan daripada Kak Azwa
 
Photobucket

Jujurnya kan acu memang kepenatan weekend tu
sebab Sabtu nya sibuk dengan Zumba Party
kemudian Ahad seharian di rumah Uncle
acu orang pertama yang sampai
dan acu juga yang terakhir balik dari sana
bersama dengan Ayu dan family

Walau pun penat tetap happy sebab dapat tambah kawan baru

Photobucket

Salam kenal ye untuk semua :)






 Photobucket

WW#65:: Selamat Kembali Ke Malaysia

Wednesday, September 12, 2012

Hampir 10 jam dalam penerbangan dari Frankfurt ke Colombo

Photobucket

3 jam transit di Bandaranaike International Airport, Colombo

Photobucket

Dan 3 jam lebih dalam penerbangan dari Colombo ke Malaysia
akhir nya tepat jam 1.40 petang Isnin 10-09-2012
acu selamat landing di KLIA

Photobucket

Syukur Alhamdulillah....cerita penuh menyusul selepas nie :)




Photobucket

Mai Beli..!! Mai Beli..!! Mai Beli..!!

Saturday, September 8, 2012

Sticky Post - New Entry scroll down pls :)

Nak cari phone "bijak" dengan harga yang murah???

Mai baca nie sampai habis ye :)

Promosi Samsung Galaxy Note hanya RM1790 sahaja!!!
harga retail biasa nya RM1999 jadi jimat RM209!!!
macam-macam boleh buat tu dengan RM209

Photobucket

warranty adalah dari SME (Samsung Center) selama 1 tahun
cepat dapat kan nya segera kerana stok terhad!!!


Tak nak lah Samsung Note nie besar sangat lah
nak cari yang nipis dan kecil je tapi nak Android gak

Jangan risau, Samsung Galaxy S3 penyelesaian nya

Photobucket

Harga promosi untuk S3 nie RM1900
berminat??? kena call segera kerana stok terhad

Untuk peminat Apple pun ada...jangan risau

Photobucket

Promosi iPhone 4s 16gb hanya RM1900

Eh..macam mana nak beli???
nak call sapa??? acu???

Bukan...

Kalau berminat nak beli atau nak tanya detail
boleh call atau sms 013-4540441 (Anuar)
jangan risau nie bukan tipu
kalau ini olang ada tipu bagitau acu
sebab Anuar nie anak sedara acu...tau la acu nak ngajo nye ;)

So, apa tunggu lagi???
call la sekarang sebelum kehabisan!






Photobucket

Syawal #5 - Beraya Di Pekan Rabu

Friday, September 7, 2012

**auto publish post - acu berada nun jauh di Benua Eropah

Kenyang di rumah kenduri kami terus ke Pekan Rabu Alor Setar
tempat yang dah berpuluh tahun acu tak jejak
tak percaya???? percaya lah...acu nie nama je dok di Kedah
tapi Alor Setar pun dah bertahun-tahun tak jejak

Acu ke sana untuk mencari bekalan makanan sikit
terutama nya serunding untuk acu bawa ke Europe

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Penat shopping kami pekena laksa kat Pekan Rabu nie
laksa utara...sedap tapi kuah nye cair sikit

Photobucket

Bihun celup nie pun sedap

Photobucket

Perut kenyang terus balik ke rumah :)




Photobucket