Followers

Imbasan 2013

Tuesday, December 31, 2013

Humang ai... lama gile tak ber update blog acu nie
bahan banyak nak menulis tapi masa tu tak de

Okay tipu... Allah bagi masa dah cukup
tapi diri sendiri yang tak pandai manage kan??
padan dengan muka acu :(

Nak flash back balik apa yang berlaku dalam hidup acu
sepanjang tahun 2013 nie

Januari

Alhamdulillah Allah panjang kan lagi usia acu
berpeluang menyambut birthday dengan
orang-orang tersayang di sekeliling acu

 photo Picture6_zps674e2efc.jpg
 photo Picture7_zps64101dce.jpg
 photo Picture8_zps71759e0a.jpg

Berpeluang join mini gathering di Musolla Ehsan

 photo Picture9_zps5dbdbe31.jpg

Paling best dapat awak anak-anak sedara, kakak
dan kakak ipar acu bercuti ke Ho Chi Minh
my second "kampung"... hehehehee

 photo Picture10_zps7ce695c5.jpg

Februari

Tak de yang menarik sangat berlaku
masa banyak di habis kan di pejabat


Mac

Bulan F One... Vrrroooommmmmmmmm
terima kasih EE :)

 photo Picture11_zps67d1ba05.jpg

Sekali lagi pulang ke "kampung" dengan gembira
acu ke Ho Chi Minh dengan family kakak

 photo Picture12_zps5b38e3b9.jpg


April

April pun tak de yang menarik
busy dengan kerja di pejabat


Mei

Bulan yang ditunggu-tunggu
Pilihan Raya Umum..!!!!

 photo Picture14_zpsf93851e9.jpg

Erk.. first time acu mengundi...hehehehe

Tahniah juga untuk anak sedara acu
yang berjaya tamat Diploma di Uitm

 photo Picture16_zps32fd6185.jpg

Cuti sekolah bawa anak-anak sedara bercuti
di Genting Highland

 photo Picture15_zps1955354c.jpg


Jun

Banzai..!!!!! Super GT kembali lagi...!!!

 photo Picture53_zpsb3fe12be.jpg
 photo Picture76_zps72328af3.jpg

Ke Taiwan bersama dengan kawan-kawan pejabat

 photo Picture17_zpsf1829892.jpg

Sampai Malaysia malam hari, esok pagi-pagi
terus terbang ke Padang, Indonesia
bercuti dengan kakak dan anak-anak sedara acu

 photo Picture18_zps7cddfc86.jpg


Julai

Bulan puasa memang tak de ke mana-mana lah
berbuka puasa pun sensorang je tau
entah bila la nak berbuka berdua nie.. huhuhuhu

Tapi penghujung puasa sebelum balik bercuti
kakak dan anak-anak sedara acu datang KL
so, dapat ber shopping dan berbuka puasa dengan diaorang :)

 photo Picture19_zpsf077f6a7.jpg


Ogos

Yeeayy..!!! Syawal..!!! Semesti nya balik beraya kat Kedah

 photo Picture20_zps911464e9.jpg

Best dapat bawa anak-anak sedara acu beraya ke rumah Tun
terima kasih kak Shida bawa kami ke rumah Tun :)

 photo Picture21_zpseb19f016.jpg


September

Sekali lagi balik ke Ho Chi Minh dengan kakak acu
nie yang terakhir untuk tahun 2013

Dapat join Zumbathon Charity event di Menara PGRM
3 jam lebih non stop menari... Best..!!!

 photo Picture6_zps0f4e0f40.jpg
 photo 946012_205932136243593_735113408_n1_zps7af67e96.jpg


Oktober

Bulan paling sibuk sebab berpindah pejabat
di pinjam kan selama setahun untuk menggalas
tugas sebagai "Ketua" walau pun hakikat nya
gred acu nie jauh ke bawah untuk jadi ketua

 photo Picture2_zps2824c2cc.jpg
 photo Picture3_zpsd615e7ef.jpg

Tapi dengan semangat kawan-kawan
acu sahut cabaran nie
mungkin ada hikmah di sebalik perpindahan nie

Sekarang acu dah redha :)


November

Menghabiskan masa di pejabat
tak de aktiviti yang menarik pun berlaku bulan nie

Disember

Bercuti seminggu sempena perkahwinan anak sedara acu

 photo Picture22_zps77143ef3.jpg
 photo Picture23_zps3ada2695.jpg
 photo Picture24_zps9ec27fc0.jpg

Habis kenduri, kami sekeluarga berehat di Bukit Merah

 photo Picture25_zps9e26a79a.jpg

Tapi tahun nie tak mandi kat Bukit Merah, kami mandi di Tambun
Syioookkk gile...!!! Kalau rajin nanti tahun depan acu update cite nye ye

 photo Picture26_zps611692b9.jpg


Tu lah serba ringkas perjalanan hidup acu sepanjang 2013
banyak suka daripada duka... Alhamdulillah

Tahun 2014 acu mengharapkan sinar yang indah akan hadir
mewarnai hidup acu... kalau boleh tak mau ada duka
macam-macam yang dah di rancang kan untuk tahun 2014
tak tau le berjaya dilaksanakan atau tidak

Doa kan acu ye..!!

Akhir kata, selamat menyambut tahun baru acu ucap kan pada semua
semoga kita semua lebih sukses lagi berbanding tahun 2013
sayang korang semua ketat-ketat... muuaahhhhhhh...!!!!





Photobucket