Thursday, May 7, 2009

0306

Edit Posted by with 6 comments
Malam tadi abis je movie kat 8 TV
acu pun masuk le tido...
kebetulan perut acu tak brape sihat lately nie
dalam pukul 12.50am tetiba je ada call masuk
acu tgk nombor "0306"
iskh..sapa lak nie???

1st call acu pun jawab...


"Hello.."(sora mamai lagi..)

"Heloo.." (alamak..sora lelaki la..sapa lak nie)

"Hello.."

"Hello.." (dia pun hello lagi..apa nie, nak main2 ke??)

last2 acu putus kan...letih dah nak dok main hello2 nie
lepas tu bunyik lagi...2nd call acu jawab lagi
masih seperti tadi, main hello2..
acu putus kan lagi lepas tu...

bunyi lagiiiiiiii...eeeee....
acu tak jawab...acu reject call
bunyi lagi lepas tuuuuuu...Ya Allah...rasa nak baling je hp tu
acu jawab tapi acu diam...mamat tu je dok helo sorang2
pastu dia putus kan lepas tak de respon
bunyi kali ke-5, acu reject call pastu acu off hp

pagi tadi masa bangun tido, acu pun on le balik hp acu tu...
ada sms dari maxis, 4 missed call dari nombor "0306"
iskh...sapa la nie???
pastu ada lagi satu sms masuk...

"Acu, td cek yg call...dik an!klau bleh tlg jwb"

Hah!!! anak sedara acu rupa nye...ngeh..ngeh..ngeh..
sian nye la anak sedara acu sorang nie...
ampun Dik An..ampun... :-D

acu pun reply sms dia minta maaf...
pastu dia terus call acu balik pagi tadi...

"Assalamualaikum acu..."

"An..sori le...malam tadi acu sakit perut tu yg malas nak jawab phone"

"tak pe..acu, An kat Hong Kong nie. An nak balik Malaysia flight pagi nie
nak minta acu tolong amik..."

"boleh..boleh...no problem..." (rasa bersalah sebenar nye..)

"tapi acu janji jgn bagitau sesapa. An lum bagitau mama lagi nie.."

"orait..."

hehehehee....sian nye anak sedara saya
tu le padah nye bila call time tengah mamai...hehehhehe
sori le An...nanti acu amik An ye...don wori....

6 comments:

  1. acu kalu da tidok suma lupaa suma..
    bom atom jatoh pon tak dengo...
    kekeke...
    acu,budak nih umo bape cu??
    anak sedara??
    umagg aiii,beso giler..??
    giler babas ler dapat gi hong kong..study pe??
    gempaq siuuutttt!!

    ReplyDelete
  2. hencem nyer..
    umo bepa?
    status?
    ciri2 wanita idaman?


    hahaha....

    LOL xkan jwb panggilan kalau tdo.
    hahhaa..

    ReplyDelete
  3. hysman::
    hahaha..betul tu...
    anak sedara acu nie,if x salah acu le kan umo dia dlm 23thn kot..
    dia bukan study kt hong kong..
    dah keje dah pun..dia engineer kapal...kebetulan kapal dia berenti kat hong kong tu sebab dia balik dr sana...

    ReplyDelete
  4. LOL::
    encem ye...tgk le tahap kecomelan mak sedara dia lak...hahahaha

    umo dia if x salah acu 23thn..(sbnr nye acu lupa..hehehe)
    dah putus dgn gf..tgh mencari le tu...kalau ada calon,sila le isi borang ye...

    ciri2 wanita idaman,nnt acu tanyakan pd dia ye...hehehee

    ReplyDelete