Tuesday, February 2, 2021

Birthday:: Jamuan Kecil Dengan Family

Edit Posted by with 16 comments
Hari Sabtu (30-01-2021), ada buat makan-makan dengan family
kat rumah abang sempena birthday.
Sambut birthday CP sekali juga dengan birthday Long dan 2 anak sedara CP.

Tak nak susahkan kakak-kakak CP, CP just beli bihun dan kue teow sup
serta buah sebagai pencuci mulut.







Long buat kek dan bubur butir nangka dibantu oleh Kak Ta.


Sebelum di makeover

Selepas di makeover oleh Syu πŸ˜…

Long buat Chocolate Indulgence Cake. Sangat sedap..!!


Eh! Long pun ada cookies... Biscoff Cookies.. Sedap!
CP first time makan..


Kami yang diraikan... CP dan Syu January Babies.. Long dan Khairi February Babies.



Tetamu yang meraikan kami 😊



Bihun sup utara ni CP beli dari kedai kegemaran arwah GulaHati CP.
Rasa sedap tapi sayang kedekut bahan.. kosong je 😞


Sedap bubur butir nangka ni.. eh! betul ke nama nye tu?
Ni Long first time buat dan CP first time makan.. hehehe


Walaupun sedih sebab tak dapat berkumpul semua tapi CP tetap happy.
Terima kasih untuk family yang ada hari tu.
InsyaAllah panjang umur, ada rezeki nanti kita celebrate sekali lagi
dengan semua yang lain.