Wednesday, February 17, 2010

Mood Senyap

Edit Posted by with 8 comments
Lama nye acu tak updet blog acu..
kesibukan dengan urusan keja
dan ditambah pula kekurangan idea untuk menulis
membuat kan acu mengambil keputusan
untuk berada dalam "SILENT MODE" untuk seketika
sebenar nye banyak benda yang acu nak cerita kan
tapi tu lah...masa tak mengizinkan...huhuhu

8 comments:

  1. beb,nape neh...senyap2 tu bz wat per?windu la kat ko..

    ReplyDelete
  2. hmmm..sedapnye lama tak minum capucinno..teringin pulak..

    ReplyDelete
  3. Tak apa lah Acu oiiiiiii...
    Yang penting hati gumbiraa...

    Ingat janji kita?

    Bila nak update nih..
    Gua rahsia kan arrrr...

    ReplyDelete
  4. wow... kat gelanggang futsal ke ni..
    alahai lama tak main futsal..
    stamina pun dah pancit..
    heheheh

    ReplyDelete
  5. Acu, tanya2lah bos acu CIK MAZIAH tu kenapa dia bertudung ye...dan perbezaan antara bertudung dan tutup aurat..

    TQ acu. Bersama2 kita improve on diri kita ye...

    ReplyDelete
  6. nampak dah lost weiight acu kita skrg.... tu yg SILENT MODE agaknya, nak buat kezutan ya!

    ReplyDelete
  7. Dear Acu..
    Ok tak nie..?

    *Mmm, u still guna alamat yg sama eh..
    Hari tu i ader sent birthday card kat u..
    ada terima tak?

    ReplyDelete
  8. Gooey Ducks grow to about two pounds in four or five years.
    [url=http://www.gooey-duck.com/]gooey duck[/url]

    ReplyDelete