Tuesday, January 17, 2012

First Birthday Celebration..Terharu..!!!

Edit Posted by with 10 comments

Majlis meraikan ulang tahun kelahiran anak ex-boss acu Dr.Fatimah
dan juga anak saudara nya yang bertempat di Podium The Maple
pada 15-01-2012 hari Ahad yang lepas

Meriah betul majlis nya...dengan makanan nya yang macam-macam ada

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Aktiviti untuk anak-anak juga pun macam-macam ada

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Kek pun cantik, comel dan sedap

Photobucket

Masa untuk anak-anak potong kek

Photobucket


Masa untuk ibu-ibu pulak...opppsss!!! acu je yang bujang..hehehee

Photobucket

Thanks so much Dr.Fatimah untuk kejutan nie
walaupun dah tak sebumbung tapi tetap tak lupa kami semua

Photobucket








Photobucket

"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

10 comments:

  1. Banyaknya makanan... huih, lapo rasa perut ni... :)

    ReplyDelete
  2. Firsttime tengok kek 'besar', alaaaaa sedapnya

    ReplyDelete
  3. kakcik::

    nanti kita makan2 on 22hb nie ye..hehee

    ReplyDelete
  4. TRR::

    anytime je en.red nak beli kek beso tu...kedai kat bawah opis je pun :p

    ReplyDelete
  5. Salam,
    Osh, hebat majlis ini ..

    ReplyDelete
  6. Uncle LF::

    orang nye hebat-hebat sebab tu majlis pun hebat...hehehehe

    ReplyDelete
  7. Cu... kakak nampak kuih koci dlm bekas macam nak ambik je...

    Makanan banyak yg hadir taklah ramai sangat. Mesti tapau lebih nie:)

    ReplyDelete
  8. Kakzakie::

    Ramai tetamu sebenar nye tapi dah berselerak duduk nye..paling banyak dalam swimming pool...hehehehe

    kuih tu sangat sedap tau :)

    ReplyDelete
  9. Tergoda pada Seri Muka yang hijau tuh!

    ReplyDelete
  10. Wahh...meriahnya makanan kt situ..semuanya sedap2 belaka..

    ReplyDelete