Wednesday, April 29, 2009

Tag..Tag..Tag...

Edit Posted by with 19 comments
Acu kena tag daripada Bondarock semalam
jom kita tengok apa yg nak kena buat::

1) Anda perlu printscreen wallpaper anda yang tengah anda guna sekarang...
:: nie le wallpaper pc acu skrg nie...

2) Bagitau naper anda suka wallpaper anda?
::sebab...wallpaper nie merupakan kenangan pada negara2 yg acu telah
selamat jelajah...gambar yg hepi tengah2 tu paling acu suka
hehehehe...yg gambar rambut ala2 rappers tu kat Phuket, yg bawah tu lak masa
mula2 acu jejak kan kaki kat Paris airport...i really love both pics..

3) Sape yang kena tag seterusnya?
:: kali nie acu nak tag mereka2 nie semua ==>
~
Farah
~ Linda Latip
~ Mama Danish
~ L.O.L
~ Hysman
~ Kak Daniella
~ Ujie
~ Kak Sakura

19 comments:

  1. ok2 datin , nanti i buat okeh!!

    ReplyDelete
  2. fuyooooo...
    best tag nih acu..
    nanti malam den buat yo..
    wait haa...
    :p

    ReplyDelete
  3. ya i know u suka sbb tu le i letak nama u..hehehehe

    ReplyDelete
  4. Undi pemegang no. 4..

    Huhu..

    Okay..
    menurut perintah..
    hehe..

    ReplyDelete
  5. diumumkan pemenang nye ialah
    PEMEGANG NO. 4...
    (clap..clap..clap..)

    bagus..bagus..perintah harus diturut...hehhehee

    ReplyDelete
  6. dan sila umumkan yang tak menang pemegang no.8 he he he

    cam ner nak ni printscreen wallpaper akak xpandai la.....

    ReplyDelete
  7. x kira..x kira..semua yg diumumkn ada lah pemenang..

    akak tekan je button yg ada tulis Print Scrn / SysRq...biasa nye kedudukan button tu kat sebelah atas kanan...dia terletak bersama 2 button yg lain...

    lepas tekan button Print Scrn tu,akak buka Photoshop..kalau tak de akak boleh guna Paint dalam Accesories..paste je kat situ..pastu save...then upload le ke blog

    simple & easy ;-)

    ReplyDelete
  8. Dear Friend..

    "Friendship Award..
    The Best Blogger.."

    Anda Dianugerahkan..
    Sila ke Mahligai saya..
    Ngeeee..

    ReplyDelete
  9. LOL::
    wah..terharu nye dpt award lg..
    hehehhee..tq..tq..

    ReplyDelete
  10. sakurasa2::
    wah..tahniah..tahniah..cium sekali kt pp gebu akak..muuuaaahhh

    ReplyDelete
  11. salam acu.. huhu.. nanti akak buat yer.. tungguuuuuuu..

    ReplyDelete
  12. LOL dah menurut perintah.. dah jwb tag
    hehe

    ReplyDelete