Friday, January 16, 2009

Gile!!!

Edit Posted by with 21 comments
kadang2 acu konpius...
selama acu berkecimpung dlm dunia cyber nie kan
setelah beberapa web chatting yg acu join
kebanyak kan LELAKI (sori..mgkn ada wanita gak)
dalam web2 nie semua

suka sangat nak bercakap soal sex...

"i teringin la nak fuck dengan u"

"geram la tengok u...stim i tau..."

"ari nie pakaian dalam u warna apa?"

"i suka pompuan berisi sebab banyak air.."

gile!!!!!!!!macam sial je ayat2 diaorg nie...

acu bosan...niat kita berkawan untuk bertukar pandangan
tapi lain yg kita dapat...huh...
apa memang perkara tu je ke yg diaorang nie
cari kat internet nie?
tak boley ke kita bersembang topik lain?

kadang2 cara mereka tu membuat kan acu ilang
hormat pada mereka terutama nye yg berumur lebih dari acu
sedih...kesal...menyampah...benci...macam2 perasaan
dalam pala otak acu nie...

any komen???

21 comments:

  1. kalo fea...itulah 1st n last fea PM diorang....pastu bye bye la...

    ReplyDelete
  2. Orang mcm tu otak cetek..tahap lutut je. Nak cerita pasal ilmu..psl hal dunia tak tahu..itu jelah yg dia tahu. Sekolah seks kat mana tah dulu..Sengal!

    Acu..i already link u tau..gegege

    ReplyDelete
  3. ala..
    i pn pnh gak terkena mcm u..
    so dsebabkan bnd2 mcm 2..
    i jarang chatting skang..
    meluat nk layan lelaki cm2!!

    ReplyDelete
  4. tu la psl fea sama le dgn acu..
    cuma naik meluat bila selalu
    terkena mcm tu

    ReplyDelete
  5. betul tu fazemy...pala otak sempit...by d way thanks ye..

    ReplyDelete
  6. i'm stil chating tp org yg ckp soal sex mmg sy dah x layan

    ReplyDelete
  7. acu...ujie selalu kena gan benda2 gitu..membosan kan virus cam gitu tau...hehehe..tp ujie dah dapat virus yg baik kat internet gak huhu

    ReplyDelete
  8. acu, tu sumer lelaki yang singkat akal dan fikiran.. susah nak cakap la orang2 macam ni.. kekadang tu, nak kata tak matang, dah tua dah pon.. apapun, jangan di layan orang2 macam ni.. buat sakit jiwa jer..

    ReplyDelete
  9. thanks ya!!
    love 2 be your fren too!!!

    ReplyDelete
  10. Susah nak cakap..Tapi rasanya ruangan tu tak brapa sesuai untuk kita bertukr2 pndangan yg positif. Kalau ada pun...tak ramai la yg memulakannya..

    Carilah ruangan yang sesuai sikit...

    ReplyDelete
  11. mungkin la kot
    tp web2 tu acu masuk dah lama kak
    ada yg ok...ada yg hampeh
    lps nie kena cari forum lain lak le...

    ReplyDelete
  12. Blog la plg better acu. boleh discus smua benda.

    Acu klw nak join forum.masuk sini:

    http://gerbangmaya.17.forumer.com

    forum baru n forumer dia okey sgt. pastu tak ramai org. senang nk discuss.

    ReplyDelete
  13. Salam.....Acu
    Salam Kenal...
    wow tertarik...menarik topik nih...!!!

    Gua datang dari link Bro Zidul....

    Bagi Gua ...rasanya tak salah kalau kekadang kita bincangkan pasal isu2 SEX...TETAPI kena tau batas dan tempatnya.....dari apa yg Gua baca kat Entry nih ...adalah lebih menjurus kepada SEX MANIAC atau ponk GILA SEX.....

    Kenapa Gua cakap ...Isu Sex perlu dibincangkan....
    Gua rasa ramai yg malu dan takut untuk membincangkan perkara2 nih!!!
    Itu yang Gua rasa ianya boleh membawakan benda2 yg NEGATIF...spt rogol !! buang anak!! dan sebagainya....
    Budak2 muda sekank sekolah banyak yg tak habis!!!! ingat kepala otak mak Pak dia saja benda SHOK....dah jadik baru nak kelam kabut!!! hahahaha....

    Aper2 Ponk TAHNIAH diatas KEBERANIAN & KEIKLASAN ISU nih....

    DJ EPOI - FREE PALESTINE

    ReplyDelete
  14. laling.....
    huhuhhu....persetankan jaa org2 mcm nih!!idup piah!!!!uiks..aku ada tag hang.cek kat blog aku naa..take care!

    ReplyDelete
  15. Salam to DJ Epoi...

    mmg isu sex ada masa nye boley di bincang kan tp if ayat2 yg dikeluar kan spt d atas tu bukan le utk m'bincang kan perkara2 yg sepatut nye berkaitan dgn sex nie...tu lebih kpd gangguan drp seseorg yg gile sex...mmg GILA!!!

    opss!! thanks ya sbb sudi singgah sini...

    ReplyDelete
  16. mmg layak 'dipersetankan' pun..hehehe
    alamak..kena tag lg ke?
    huhuhu..

    ReplyDelete
  17. mmg pun ...kdg2 they all ni mcm xde otak...hingat org pompuan nih sumer gersang agaknyer mcm they all tu...gilo!!!

    ReplyDelete