Thursday, August 26, 2010

Anjing Buka Puasa??????

Edit Posted by with 6 comments

cuba korang taip kat GOOGLE "Najib buka puasa"
macam acu tunjuk kat bawah tu...

pastu korang tengok apa yang GOOGLE suggest kan???

pastu siap tanya tu...Did you mean: Anjing buka puasa

macam mana perkataan NAJIB tu boleh bertukar jadi ANJING lak????
ada ke anjing berbuka puasa?????
emmm...musykil...musykil....
ada sesapa yang boleh tolong jawab kan????




6 comments:

  1. Pakcik google tu dah nyanyuk agaknya.... tak kena mengena langsung! :)

    ReplyDelete
  2. kakcik::

    hahahaa...tu la pasal...

    ReplyDelete
  3. Google mungkin tak da vocabulary itu kot. Sebab perkataan NAJIB tu nama khas bukan nama am.. So bila search, dia takleh nak trace...agaknya laaarrr.

    ReplyDelete
  4. kak azie::

    emmm...mungkin la kot..
    tapi yang memula je pastu dah kuar dah nama Najib...

    ReplyDelete
  5. goole ni marah kat najib kot.. ntah2 google ni ada hati kat bik mama agaknya... hehehe

    ReplyDelete
  6. Bujang susah::

    no komen...hehehhee

    ReplyDelete