Tuesday, July 31, 2012

Ramadhan #8

Edit Posted by with 18 comments

Mengharungi perjalanan hampir dua jam menuju ke Bagan Lalang
ditemani dua lelaki ini; EE dan Abang Yeh

Photobucket

Akhir nya sampai juga ke destinasi yang dituju

Photobucket

Buffet Ramadhan pertama untuk tahun 2012 nie
antara makanan yang sempat masuk ke perut kami bertiga

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Nie harga buffet kat Golden Palm Tree

Photobucket

Pada acu bayaran RM85 tu sangat lah mahal!!!
tak worth dengan makanan yang disediakan....sikit sangat

Acu yang bayar RM50 dah rasa tak berbaloi apa lagi lah
kalau nak kena bayar RM85
memang "i'm sorry good bye" je la jawab nye

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Yang best sikit pun cuma gerai seafood bbq kat deck
yang lain cuma makanan biasa-biasa je

Not recommended lah..sorry Golden Palm Tree

Tapi paling best benda alah nie

Photobucket

Nak ke parking tak payah berjalan....hahahahhaa!!!!









Photobucket

18 comments:

  1. haish awat blurr tuu.. nak tengok gak...

    ReplyDelete
  2. Mak tengok gambo yang Acu letak tu memang langsung tak rasa terliur...

    ReplyDelete
  3. Sebab itulah praking pun senang sebab tak ramai yg pergi - mungkin food dia pun kurang memberangsangkan macam Acu kata...

    ReplyDelete
  4. nasib baik xg lagi... hahaha

    ReplyDelete
  5. huh. bayo mahal makan ciput. ini boleh mendatangkan marahhh....heheh~

    ReplyDelete
  6. Sakit hati kalo x berbaloi gini..

    ReplyDelete
  7. kak anaa::

    hahahaa...suprise!!!!

    ReplyDelete
  8. oh tak bebaloi ek. tp mmg mahal pon. kalau satu tmpat tu mahal tp mknn ok n byk ok la.

    ReplyDelete
  9. kakcik::

    kan??? tak best pun mak...satay tu siap letak lemak sekali tu..

    ReplyDelete
  10. kakzakie::

    banyak faktor gak kak
    jauh...mahal dan tak berbaloi

    ReplyDelete
  11. Adam::

    x yah pegi la
    x rugi pun kalau x p

    ReplyDelete
  12. GB::

    baik makan kt kedai2 seafood kat Bagan Lalang tu lagi sedap

    ReplyDelete
  13. Afasz::

    Kalau semua nye puas hati,bab harga mahal tu boleh tutup mata je...nie nan hado sudah nye

    ReplyDelete
  14. tidak se-gah tempat nyer eh...

    ReplyDelete
  15. thanks 4 the info! tak suka bayo mahal food lebih kurang jek :)

    ReplyDelete
  16. Papa Mifz::

    tu le pasal papa..ingat kan tempat cantik makanan pun best la rupa2 nye hampeh!

    baik le makan seafood kat gerai2 bagan lalang tu lagi best

    ReplyDelete
  17. Bitt::

    sama2...benda tak sedap elok lah di war2 kan...tak nak orang lain terkena juga :)

    ReplyDelete