Thursday, August 30, 2012

Acu Bercuti Ke Eropah..Nyummy!!!

Edit Posted by with 19 comments

InsyaAllah acu akan berlepas ke Frankfurt pada 01-09-2012

Photobucket

gambar lama tu ye...tahun 2004
gambar di ambil di Switzerland...masa tu acu menjelajah
ke a few tempat di Eropah..Paris, Belgium, Holland,
Austria dan Switzerland

Dah lama acu tak travel jauh-jauh nie selain dari pergi Umrah
last travel ke Turki tahun 2009
nak tengok selak lah lembaran 2009 start dari [sini]

Kali nie acu akan menjelajah ke negara di sebelah Eropah Timur
dan juga Colombo
acu je yang bercuti tau...blog acu tak...hehehehee
jadi segala entri yang akan dipaparkan selepas ini
semua nye ialah auto publish :)

InsyaAllah panjang umur kita akan berjumpa semula 12-09-2012
doakan acu dan kawan-kawan selamat pergi dan selamat kembali ye






Photobucket

19 comments:

  1. Wahhhh...bestnya Acu...

    Jangan lupa jalan pulang ye...hikhikhikkk...

    ReplyDelete
  2. Selamat pergi dan semoga selamat kembali...
    Jangan lupa snap gambar cantik-cantik yaaaa!

    ReplyDelete
  3. Salam,
    Selamat pergi dan kembali. Jangan lupa tarikh 23 Sept.

    ReplyDelete
  4. ACUUU...BESTNYER ACUUU!!!

    NAK CARI TIME DAN KUMPUL DUIT UTK BUAT BENDA YG SAMA NXT YEAR!

    ReplyDelete
  5. kak Jun::

    insyaAllah tak lupa..hehehe

    ReplyDelete
  6. kak azie::

    insyaAllah..terima kasih kak z :)

    ReplyDelete
  7. Uncle LF::

    Salam uncle,

    terima kasih...insyaAllah tak lupa :)

    ReplyDelete
  8. BESTNYA pergi jenjalann...timba pengalaman dan ambil iktibar dari setiap tinggalan

    ReplyDelete
  9. Sronokkkknya hidupppp camni. jeles!

    ReplyDelete
  10. hati2 ehhh.. jangan lupa balik tauuu... :)

    ReplyDelete
  11. best nyer dapat bercuti ke negara orang....enjoy ur holiday Acu...;)

    ReplyDelete
  12. Fazemy::

    uiks...idup dia lagi best :p

    ReplyDelete
  13. kak anna::

    insyaAllah kalau tak tersangkut dgn orang sana...hahahahaa

    ReplyDelete
  14. Best nye pi jalan2..
    Selamat pi dan selamat kembali..

    ReplyDelete
  15. makchaq::

    terima kasih makchaq :)

    ReplyDelete
  16. bestnya.. bila la dapat pergi. kena wat tabung dr skrg hehhh

    ReplyDelete