Saturday, May 2, 2020

Menu Berbuka Hari Kelapan Puasa

Edit Posted by with 4 comments
Disebabkan semalam [sini] tak sempat nak order Mc Donald's
so, hari ni awal-awal dah remind abang untuk order.
Jadinya, menu utama hari di bawa khas dari Mc Donald's 😁


Yang teringin sangat nak makan ni haa... Chicken Grill Foldover.
Kita order satu yang foldover ikan.. nak rasa.


Order juga ayam dengan sos cili manis.
Produk baru dari Mc Donald's.
Emm... sos tu terasa la pedas nye. Tapi sikit sangat dia letak.


Dannnnn... tak lupa juga ayam goreng spicy.
Yang ni forever la sedap.. hehehehe


Ada juga leftover tepung pelita semalam.


Last but not least, Salted Egg Charcoal Cake.
Anak sedara Cik Pya order dari Absolutchocolat.
Not bad.. kek nye sedap.


Alhamdulillah....




4 comments:

  1. mcd delivery ke pakai grabfood? hehehe

    salam ramadhan ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Guna Grab Food hehehee

      Salam Ramadan juga untuk Wak Lat

      Delete
  2. Kebetulan saya juga sering order Chicken Grill Foldover πŸ™‚

    Salam kenal dari Indonesia.
    Terimakasih untuk kunjungan anda, kak Pya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap kan?
      Menu yang selalu McD keluar waktu bulan puasa aja πŸ˜‹

      Oh ya! Panggil saya Pya aja ya.. tak perlu panggil kakak ☺️☺️

      Delete