Wednesday, May 20, 2020

WW#116 Terbeli Pula...

Edit Posted by with 7 comments
Hari tu kan iklan ni lalu kat wall FB Cik Pya


Pastu bila tengok.. eh! berkenan la...

Pastu masuk website Guardian.
Terpaksa buat pembelian RM20 untuk dapat diskaun beli benda alah tu.
So, terbeli lah shampoo ni...


Selepas menunggu lebih kurang seminggu lebih.. akhir nya sampai jua...




Tadaaaaaaaaa....


Comel kan?

Siap ada sudu lagi...


Tetiba rasa tak sabar nak masuk ofis.
Nak bawa set bekal baru.. 😁




7 comments:

  1. a'ah kan guardian ada buat sales. kelupaan pulak. haha

    ReplyDelete
  2. Comel nya bekas... Byk beli online je sini byk takde stok. Jauh dari bandar besar..

    ReplyDelete
  3. ramai tau post pasal bende alah ni.. cute sangat tau

    ReplyDelete
  4. Umi Nazrah:

    A'ah.. hari tu ada sale.

    ReplyDelete
  5. M.u.l.a.n:

    Anak sedara nak beli online tengok dah sold out.
    Kat outlet mungkin ada lagi kot

    ReplyDelete
  6. anakdenesor:

    Sebab cute lah yang terbeli tu.. hehehehe

    ReplyDelete