Followers

macam-macam ada

Tuesday, January 22, 2008

Kenapa lately nie hati acu sentiasa berdebar2???
ada bende yang akan jadi ke?
macam2 perasaan ada dalam hati acu...
sedih...sebak...berdebar2...takut...
hidup acu kurang ceria....
kenapa ek...


4thn dulu acu penah rasa macam nie...
hasil nye...acu kehilangan orang tersayang...
dan sekarang ni, perasaan tu datang balik...
ada kah acu akan merasa kehilangan lagi???
acu takut....

sapa yang akan meninggalkan acu???????

Ya Allah!!!
kuat kan lah hati ku...
tabah kan lah hati aku mengharungi semua dugaan Mu ini
berikan lah aku kekuatan untuk menghadapi semua ini....
bantu lah hamba-Mu ini

Ya Allah..!!!

..BerilMu Berbakti..

Pelakon????
erk...acu jadi pelakon??
biar betulll????

ya betulll.....
acu dah jadi pelakon
tapi bukan pelakon profesional
pelakon amatur je....
berlakon untuk drama tempat keje acu je...

acu kena jadi Mak Esah...
ibu tunggal berusia 50++
ada sorang anak laki...bela kambing
emm...watak nye nampak simple
tapi susah gak nak bawa
sebab apa susah???
susah sebab acu tak pandai nak buat suara jadi tua
susah le suara comel nak jadi suara tua
hahahahahaaa....erk..comel ke suara acu???
semalam casting
pastu pagi tadi latihan...
tapi tak perfect lagi le...
ari kamis ni ada lagi latihan
shooting start minggu depan
kitaorang shooting kat sebuah kampung di Jenderam
kelakar lak bila tengok muka acu kena mekap jadi tua
agak2 nye macam tu la kot rupa acu kalu dah tua nanti
burok bebenor le....hehehehee....
<--barang2 mekap artis

<--Ni le hasil nye..hahahaa

<--burok nyeeeee....

<--Ni sebahagian pelakon tgh khusyuk dengar penerangan drp produser...hahahaha

<--Skrip cerita




L0vE...

Monday, January 21, 2008

Darling...


is that true Love is sharing, caring and compromising??
is that true When you love someone,

you share your time and your life??

People always said, sharing is caring...
and must compromise each other...


is That true dear????





Penyakit 'M'

Friday, January 18, 2008

aiyakk...
been quite sumtimes tak updet blog nie...
acu dah kena penyakit 'M' laaaa....

since ada prob dgn boifren, langsung tak de mood nak updet

nanti mood dah balik, acu updet lagi ye....

p/s::doa kan jodoh acu dengan ee berkekalan ke akhir hayat ye...

Teratak Murni Ikan Bakar

Thursday, January 3, 2008

last tuesday, cuti new year
acu p makan ikan bakar kat teratak murni
area ulu langat
sedappppppppppp...

acu p mkn kat sana dgn my sister + family (family amzar)
kakak acu ni mmg suka makan ikan bakar kat situ
ikan dia segar2...di tangkap terus dari kolam
tempat makan dia pun terapung kat atas kolam2 ikan
di keliling utan...tempat tu memang best lah...
nyaman je...

tapi kalu p waktu mlm, dapat le merasa
love bite nyamuk...hehehhehee

cuma 1 je yg
tak best...
makanan nye lambat sikit sampai
kalu nak cepat kena call dulu utk for order
before kita datang
if call dulu, tak de la lama sangat kita nak tunggu

aritu kitaorg makan
- talapia bakar
- talapia sweet sour
- baung goreng cili
- sambal petai udang
- sayur campo
- fresh oren
- jus tembikai
kenyang banget....sedap ah sedap ah sedap..
nanti jangan lupa bawa acu lagi ye kak dah...
hehehehehe
tapi sori le lupa lak nak amik gambar makanan tu semua :D


<-- kakak acu + afikah



<-- Bang Mi (my bro in law)


<--amzar :: tido dulu lah..lambat sangat le...
<-- Kak Dah tolong hidangkan nasi even lauk tak de



<-- Tak sempat nak rehat, terus kena sambar dgn afikah + amirah..