Followers

Teratak Murni Ikan Bakar

Thursday, January 3, 2008

last tuesday, cuti new year
acu p makan ikan bakar kat teratak murni
area ulu langat
sedappppppppppp...

acu p mkn kat sana dgn my sister + family (family amzar)
kakak acu ni mmg suka makan ikan bakar kat situ
ikan dia segar2...di tangkap terus dari kolam
tempat makan dia pun terapung kat atas kolam2 ikan
di keliling utan...tempat tu memang best lah...
nyaman je...

tapi kalu p waktu mlm, dapat le merasa
love bite nyamuk...hehehhehee

cuma 1 je yg
tak best...
makanan nye lambat sikit sampai
kalu nak cepat kena call dulu utk for order
before kita datang
if call dulu, tak de la lama sangat kita nak tunggu

aritu kitaorg makan
- talapia bakar
- talapia sweet sour
- baung goreng cili
- sambal petai udang
- sayur campo
- fresh oren
- jus tembikai
kenyang banget....sedap ah sedap ah sedap..
nanti jangan lupa bawa acu lagi ye kak dah...
hehehehehe
tapi sori le lupa lak nak amik gambar makanan tu semua :D


<-- kakak acu + afikah



<-- Bang Mi (my bro in law)


<--amzar :: tido dulu lah..lambat sangat le...
<-- Kak Dah tolong hidangkan nasi even lauk tak de



<-- Tak sempat nak rehat, terus kena sambar dgn afikah + amirah..
























0 xoxo: