Followers

...Minggu Yang Memenatkan..

Monday, December 31, 2007

hi guys out there
sihat??
ari ni acu kurang ceria sikit
perut acu belum ok sepenuh nye lagi

for ur info, after cuti raya aji
acu kena food poisoning
adusss...siksa nye nak layan perut....
acu mc...tu yg tak updet blog nie

after ilang cirit birit kena lak serangan angin
dalam perut...akibat tak makan le nie
lagi le siksa...
terasa perut acu dicucuk2.....
sakit sangat

las weken walau pun sakit tak ilang sepenuh nye
acu kena urus kan anuar + habib
diaorg datang KL jumaat lepas
sabtu + ahad diaorg attend seminar
Motivasi Alihan Pelajar
kat Wisma Belia, Jln Syed Putra

pagi2 pukul 7.30 dah kuar umah
motivasi start pukul 8.00
abis kul 19.00...
but ari ahad abis pukul 17.00
diaorg balik kedah mlm tu gak
acu antar diaorg naik bas kat puduraya
bas pukul 22.30
as usual, boifren acu le yg teman kan
tenkiu edi...

lepas setel semua pasal diaorg
acu terus balik umah
sampai umah, buat apa yg patut dulu
lepas tu letak je kepala atas bantal
acu terus zzzzzzzzzzzzZZZZZZZZZZZZZZZZ

Hari Kedua D Genting HighLand

Tuesday, December 18, 2007

isnin (17/12/2007)

disebabkan terlalu penat,kitaorg bangun pukul 9am
buka tv...layan kartun...
dalam kul 10am, sorang2 anak sedara acu p mandi
adusss....malas nye acu nak bangun
penat nye rasa....
macam biasa la..acu akan jadi org terakhir mandi...
hehehhehee...

lepas mandi, tepat pukul 11am
kitaorg check out...
masa tu perut dah mula nyanyi keroncong...
arghhh...lapar nye...
cari food hall...sambil tu cuci2 mata



sampai kat food hall, acu order mee sizzling
diaorg berempat semua makan claypot chicken rice
abis makan ingat nak masuk snow house
but the prob is pukul 13.30 baru leh masuk
adus..lambat la pulak
ingat nak p layan game kat atas sana
if masuk snow house, pukul 14.10 baru abis
emm....bas pukul 16.15
sempat ke ek....



lastly, we made decision tak nak masuk snow house
nak main game...tu lagi enjoy
acu tak kisah as long as diaorang hepi
acu ikut je...
so,tanpa membuang masa
kitaorg terus p atas sana main game

tau-tau je la, kalau main game
memang tak ingat dunia nye
duit abis berpuluh ringgit pun tak sedar
tau2 je amzar cakap kat acu
dah pukul 14.15 dah
alamak...nak kena cepat nie
takut nanti orang ramai lak kat cable car
so,kitaorg cepat p kira tiket yg kitaorg dpt masa main game tu

tukar adiah pun lama gak...
amik masa nak pikir, adiah apa la yg nak ni
dah la point tak banyak sangat
dah setel tukar adiah pun kul 15.00 dah



kelam kabut p kat cable car
alhamdulillah la orang tak ramai
kejap je tunggu dah dapat naik



seronok acu tengok anak2 sedara acu enjoy
kata habib::
"NI LAH PERCUTIAN YANG PALING BEST"
sejuk ati acu dengar...
acu dah siap tanya diaorg,thn dpn nak p mana lak
ada yg suggest p A Famosa Resort
emm..best gak kan
p melaka...tido sana,leh ronda2 bandar melaka
tapi tu semua bergantung pada keadaan la

apa2 pun babai genting....

Hari Pertama D Genting Highland

ahad (16/12/2007) pukul 6.00am..di rumah sewa acu


acu :: Bangun...bangun...bangun semua...cepat....sapa lamabt acu tinggal...

semua muka anak2 sedara acu blur2 je....hahahaha
awal nye acu kejut diaorg...nak p mana lak nie????

habib orang pertama capai towel terus p mandi
tanpa banyak soal...bagus habib bagus...hehehhehee
lepas sorang, sorang bangun mandi...
orang terakhir tentu le acu...hahahaha

dalam pukul 7.00++ kitaorang kuar dari umah
singgah bekpes kat kedai mamak

kul 7.50am semua dah setel
terus gerak p KL...

parked keta kat stesen LRT Kg Baru...
pastu naik LRT turun kat Terminal Putra
eh..acu ni nak p mana nie???
turun kat Terminal Putra
terus tuju kaunter tiket bas
ooo....acu nak p Genting Highland ye....
hahahaha...betullll...pandai pun



kitaorang berlima + abg yeh nak p bercuti ke genting
tapi kami berlima bermalam kat sana,
abg yeh balik petang tu gak

so,bertolak dari Gombak pukul 9.30am
sampai kat Awana Skyway dalam pukul 10++
nasib baik le orang tak ramai
cepat je dapat naik cabel car

sampai kat First World Hotel pukul 11am
terus amik no untuk check in...
acu dapat no 365 so, org kaunter tu suruh datang balik
pukul 2 untuk check in

sementara nak tggu pukul 2, kitaorg pun p la main
kat outdoor theme park dulu
acu tak main pun...tolong jaga beg diaorang
n amik gmbr diaorg..tu la keje acu
ramai gile orang...
sempat main 2 game cockscrew & fun Kart



dah pukul 13.30 so,kitaorg semua kuar jap
p check in hotel dulu
dapat je kunci terus p makan kat Kenny Rogers
after lunch, naik ke hotel..letak beg
pastu kuar balik...terus p main
sampai le kul 19.00
elok je abis main Space Shot,ujan turun
huh...nasib baik le dah abis main

dah ujan tu apa lagi..terus le balik ke bilik
abg yeh terus balik umah le...
lepas setel semua kat bilik..
dalam kul 20.30, kitaorang kuar p The Pavilion

nak tengok show The Fly pukul 21.00



enjoy betul tengok show tu...
setel show pukul 22.30
sempat la amik gambar dengan Gang The Fly
kena bayar RM25...
tak kisah la...bukan nye selalu pun...
jalan2 kejap..amik gambar sekeping 2
terus balik bilik...dah letih sangat


tak de aktiviti apa,perut dah lapar...
apa lagi...sumbat megi je la
nasib baik le ada bawa megi...hehehehe
abis je makan, terus tido..
padan la badan makin gemok
lepas makan tido...hehhheee

apa nak buat, mata dah ngantuk....ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

KLCC

After ronda2 kat Putrajaya
kitaorang p makan kat KLCC
iskh...jauh nye acu bawa diaorg ni makan
mcm le kat area putrajaya tu tak de kedai makan
hehehe...saje je nak bawa makan kat situ

kitaorang p makan kat Madam Kwan's Restaurant
ramai betul orang makan kat situ...
we have to wait 10 minutes baru dapat makan...

1st time acu makan kat situ
so,amik masa gak le nak belek2 menu yang ada

acu makan dumpling soup noodles + black Jelly ice
habib makan Ipoh Kueteow Soup + black jelly ice
abg yeh makan nasi lemak + choc milkshake
anuar, amin + amzar makan fried rice + vanilla milkshake


not bad la makanan kat situ
tapi kan masa bil sampai, kitaorg semua terkejut
total semua RM147++
erk...gilosssssss betul....
acu sebenar bukan le tak penah makan dengan harga
yg macam tu..lebih pada tu pun penah makan
tapi acu rasa macam tak berbaloi bayar RM147++

untuk Malaysian food...

emm...tapi tak pe lah
demi anak2 sedara tersayang,acu tak kisah
asal kan diaorg hepi....
sedih je bila acu dengar habib cakap
"NI 1st TIME KAMI MAKAN KAT KEDAI MAHAL"
sian je acu dengar....
nanti bila diaorang datang,insyaAllah kalau ada rezeki diaorg

acu nak bawa diaorang p makan kat Chili's Grill & BAr
feveret restoran acu....
i luv chicken crisper & shanghai wing
sedap nye...emm...nyum..nyum...

Jalan2 @ PutraJaya

Last saturday, acu bawa anak2 sedara acu

seramai 5 orang jalan2 ke putrajaya... memula p alamanda

diaorg ni semua tak penah sampai alamanda lagi
dah penat jalan2 kat dalam tu
pastu kitaorg p tgk PICC

From left::Amzar, Amin, Anuar,Abg Yeh + Habib

sempat la gak snap gambar 1 -2 keping
lps PICC tu ingt nk p ronda Taman Wetland
but sampai je kat sana tengok tak de orang pun
cam tak best je nak jalan2 kat situ
kitaorg pun start je enjin terus gerak p KL...

~Rockers Junior (erk..ye ke rock?!!!)~

Friday, December 14, 2007

Amzar:: Acu, kami semua dah smp pudu...kami ada depan maybank...

Acu:: Ok...tunggu kat situ...nnt acu p...

so, sharp pukul 17.30, acu terus balik....p puduraya
amik anak2 sedara acu seramai 4 orang
anuar, amzar, amin & habib...

even acu kuar awal pun, still lagi tersangkut dalam jam...
acu tersekat kat jalan hang tuah...
sampai kat diaorang dah pukul 18.45 dah...

Anuar:: Acu kami nak p Petaling Street la...Amzar x penah p lagi sana

Acu:: Nak beli apa kat sana?

Amzar:: Tengok la apa bende yg ada...kami tak penah p lagi...
ok lah...acu pun bawa la diaorg p PS butik...
ronda punya ronda...tak de apa yg nak d beli
acu cam biasa la, rambang mata tgk handbag
banyak gak new design...
emm...sabar acu..sabar...
jangan ikut nafsu
simpan duit coz next year, acu nak p bangkok
so, better la shoping kat sana...
acu cuma beli 5 DVD movies...
terbang RM40...

amzar & anuar beli ray ban sunglasses
nak bergaya kat genting ahad nie...
fuyoooooooooo....hahahahaa....
kemain lagi diaorg nie
nak bergaya dgn t-shirt MCR yg acu belikan

abis shoping, kitaorg p makan kat BTHO..
kat D'Javu Cafe
after makan terus p umah amzar...
unfortunately, smp je umah
tak de orang lak kat umah
kakak acu kuar makan n shoping kat Jusco Cheras
so, dok le melepak kat luar umah tu...

sambil borak2 tetiba terasa nak snap gambar diaorang
apalagi acu pun suruh le diaorg ni bergaya dgn spec baru diaorg
macam2 style diaorg buat....
hahahahaa....sakit perut acu layan kerenah diaorg
tgk le aksi2 sexy diaorg...layannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...









<--Dari kiri :: Amin, Anuar, Amzar + Habib

~MiNes W0NDeRLanD~

Thursday, December 13, 2007

Seperti yg acu ckp dlm blog lps
mlm td acu p Mines Wonderland (MW)
dgn family abg Leh...
kemain suka lagi anak2 sedara acu

especialy si bongsu..mat khairi...masa memula acu sampai kat hotel diaorg
ujan renyai2...ingat kan dah tak jadi nak p
but alhamdulillah dalam kul 20.30 ujan dah berenti..

so,kitaorg ni tanpa berlengah lagi terus jln kaki ke MW...
ingat kan tak ramai orang sebab bukan weken
rupa2 nye salah tekaan la
ramai gak orang nye...
paling ramai orang cina + orang arab

malam tadi dapat le tengok tarian kebudayaan sabah
tgk musical musical fountain...naik ketapi api....

masuk snow house...

dalam dok kusyuk tengtok tarian sabah
tetiba je acu d panggil utk naik ke stage
erk..apa nie...takut nye
acu + 4 org penonton pompuan d jemput ke stage
kitaorg kena menari tarian sabah

ingat kan menari tu je...
rupa2 nye kitaorg kena menari tarian buluh...
mak!!!!....acu tak pandai menari
dah la takut kaki tersepit....risau nye...

luckily dia ajar dulu...
masa buat slow2 tu, dapat le catch up
pastu bila dh makin laju
jadi kelam kabut ckit...



but alhamdulillah acu boleh buat
BERJAYA!!!!!!!!!!!!!!
caya lah acu...!!!!
acu power....hahahahaha

conclusion nye, acu memang enjoy dgn diaorg mlm tadi
tq abg Leh....tq to all my sweethearts....
luv u all so much...

RiAnG riA d SunWaY LaGooN

Wednesday, December 12, 2007

Semlm cuti bufday Sultan Selangor
acu plan nak rileks2 je kat umah
tapi petang isnin tu anak sedara acu call
diaorg dari manjung dtg KL
sebab abg acu ada seminar kat sunway
so,diaorg stay kat sunway tower
dari ari ahad smp le ari rabu

anak2 sedar acu ajak acu p sunway lagoon
emm..bunyik cam best
acu pun dgn tak pikir banyak
terus je setuju...hehhehee
dah lama gak acu tak p sana

dalam kul 8.30am, acu pun siap2 le nak p sana
sebelum p tu call diaorg dulu
kot2 ada bende yg diaorg nak acu beli kan
my sister in law suruh beli sarapan je utk diaorg
so,acu pun beli le nasi lemak lauk telur + sotong 4 bungkus n
nasi kerabu rendang daging 2 bungkus

on d way nak p sana acu lalu ikut astro
tapi jalan jam kat serdang raya
almost 1 jam acu tersangkut dlm jam tu
nak tau tak sebab apa jam
polis buat roadblok
ya Allah..rasa nak marah je
tapi apa nak buat tu dah tugas diaorg
sakit nye ati...tapi pendam kan je lah

acu sampai sana dalam pukul 10am lebih
lepak makan2 dulu kat hotel
tengok drama 'BUTAKAH CINTA'
dalam kul 12pm baru kitaorg p sunway lagoon

ramai nye umat manusia
tiket pun dah mahal sekarang nie...
RM45 /adult
...RM30/child
semlm kami p 8 org..4 budak + 4 dewasa
so, total kena bayar utk tiket RM300
perghh!!!300 tu....mahal nye
tapi luckily bukan acu yg bayar
abg acu yang belanja...hehehehehe
tq abg Leh

lepak mandi kat dalam tu sampai pukul 4pm
lagi pun masa tu ujan dah mula turun
balik lepak kat hotel sampai le lepas maghrib
pastu p sunway pyramid lak
ronda2 ngn diaorg
pastu layan tgk wayang...cite 'NANA TANJUNG 2'
abis dalam kul 11.05pm
acu terus balik umah

ari ni diaorg mai tido kat Mines Resort lak
sebab abg ada keje kat putrajaya
so,mlm ni kalu acu tak kena stayback mgkn acu p jumpa diaorg
pastu layan ronda2 kat dalam Mines Wonderland la pulak

Genting...Here i Come...

Monday, December 10, 2007

Hari ahad nie
acu akan bawa anak2 sedara acu 4 org semua nye
p bercuti & berpoya2 d genting...
HA!!!APA??!!BERPOYA-POYA?????!!!!

hehehehe...sekali sekala apa salah nye....
asyik dok kampung je, apa salah nye sesekali
kuar berpoya2 dgn acu...hahahhaha

acu dah booked bilik kat First World Hotel
tido 1 malam je...p 16hb..balik esok nye 17hb
tak leh nak dok lama2
sebab acu banyak keje

lagi pun cuti acu dah nak abis
cuti tu nak simpan utk balik kampung lak
raya aji nie...


acu dah plan nak bawa diaorg p tengok show FLY...
dah lama acu nak p tengok sebenar nye
so,ni le masa nye...
tak sabar nye acu nak tengok show tu
tengok poster cam menarik je


as usual, acu akan beli tiket yang murah
hehehhee....(ala...boley la ye...janji enjoy...)
harga tiket RM50
memandang kan acu member World GEnting
so, ada la 15% disc (sebab acu p ari ahad)
boley lah...janji layannnnnnnnnnnnnnnnn



MCR LivE T0uR

Helo frenz...
uish..lama betul acu tak update blog nie
apa nk buat bz
kebetulan lak network kat opis nie...eeee....
tak tau nak ckp camne lah...
teruk gile....

ni kira nasib acu baik
dpt login blog nie...
nie kira 1st entry acu utk bln Dec nie...
teruk nye la haiii....

tak byk bende yg jadi kat acu bulan nie
sebab acu memang bz dgn keje je...
perghhhh...acu jadi minah workaholic la....
hahhaaha.....cam tak cayo je....

tapi kan malam tadi, acu enjoy gile
acu p konsert My Chemical Romance Live Tour
memang best gileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....
memang enjoy....walau pun ujan renyai2
tapi tetap enjoy...
penganjur siap sedia kan baju plastik utk penonton
(nasib baik le baju tu muat dgn acu..hehehehe..)

tapi cam biasa le
acu beli tiket yg murah nye la
hahahahaa....
tu je yg acu mampu...huhuhu....
paling murah harga RM103 tapi acu guna kan no X-pax yg di pinjam
so, dpt le 30% disc...tinggal le RM73 je...

acu p sana dgn anak sedara acu...abg yeh@ashraf
ramai anak2 sedara acu yg minat MCR nie sebenar nye
tapi apa nak buat
kebetulan abg yeh je yg ada dekat dgn acu
yg lain semua kat kedah
balik kampung..maklum la cuti sekolah....
padan muka diaorg semua...hahahhaa

memandangkan acu nie seorang insan yg baik ati..
(uppsss!!ye ke..)
acu beli kan la t-shirt MCR sorang satu...
tu je la pengubat frust diaorg...hahhahhaa




<--ni le baju ujan yg penganjur bagi













sTayBacK

Friday, November 30, 2007

errghhhh...ngantuk nye...
mlm ni acu kena blk lmbt sbb dbase SMP down...
ngntuk nyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....

actualy, acu dah penat...
dari siang tadi keje non stop...
ingt kan kul 11 td acu dah boleh balik
rupa2 nye x leh lagi....
masa nak punch out tadi
diaorg cakap jgn balik lagi sebab dbase prob....

skrg ni tgh tggu vendor + org unit server tgk apa2 yg
patut kat server dbase tu...
nnt baru part dbase lak take over...
mapuh le...kul brape la acu nak blk nie....
acu ngantukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk....


A1 GP MotorSport

Wednesday, November 28, 2007

Ye..ye...dapat bergambar dgn Alex Yong...
hensem nye dia...hehehehe
tapi spoil la gmbr tu...
dah baik dah aku lentok kat dia, mata lak p pejam
teruk betoi la acu nie...
kata org.."terlalu khusyuk menikmati keindahan Allah"
hehehhehe....

opss!!lupa lak nak cite kat mana aku jumpa dia...
macam nie...
ari ahad 25/11 lps, aku dpt 2 keping tket boifren aku bg
utk tgk A1 race...
aku ni mmg pantang dpt tket free...
walau bz mcm mana pun, aku akan pasti aku dpt p tgk race tu
so, ari ahd tu, dgn hepi nye aku p sepang bawa ank sedara aku..amzar
sian tul ank sedara aku nie, x penah smpai lg kt sepang tu...
iskh..iskh...nasib baik la ada acu nie...
sampai gak dia ke sana....CAYA LAH ACU!!!
hahahaa....



aku tggu smpai abis semua race...lebih kurang dalam kul 6.45pm abis semua nye
last race...Integra Cup..
tapi masa tu aku dah tak tengok
sbb masa tu boifren aku mai amik kami p ke pit...
so, dok kt belakang pit tu aku suruh la amzar ni b'gmbr
sbb bkn senang dia nk leh mai sepang tu...
masa dok b'gmbr tu la tetiba je Alex Yong sampai ke booth dia
apa lagi, sepantas kilat aku p jumpa dia
cakap nak b'gmbr...hehehhehee
acu memang cekap.... ;)




saksi kan le gambar2 acu n amzar kt sepang::




ari ni dalam sejarah

Saturday, November 24, 2007

petang semalam (23/22/07) untuk pertama kali nye
dalam sejarah idup aku
aku buat facial muka...hahahaha

hampir 2 jam amoi kat salon umah aku
dok belek muka aku...
mak oi...sakit gak rupa nye
masa dia picit2 apa yg tak patut ada kat muka aku
rasa nak nangis...........uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kata nye dia guna kan produk mutiara
utk halus kan kulit...
dia cakap muka aku bersih walau pun tak penah facial sebelum nie
ushhh...bangsa siot....hehhehehe

tengok la perbezaan muka aku sebelum dan selepas...
ada nampak beza ke?


<-- sebelum


<-- selepas

keje..keje..keje...

bz nye aku...
i've no time utk update blog nie...
but today aku curi2 gak masa login blogspot nie

aku rasa bulan ni ada lah bulan yg paling sibuk
no weken for november
asyik keje..keje..keje...
bak kata cite p ramlee..
"SELAGI BELUM TUTUP MATA...KEJE..KEJE..KEJE..."

tapi tu la kan if tak keje tak de duit
if tak de duit tak leh nak makan, bayar hutang, shoping, bagi mak...
emm..susah gak ek...
apa la acu nie...tak baik merungut
nanti buat keje tak ikhlas....

esok aku tak kira, aku tak nak datang keje
aku dah plan nak bawa anak sedara aku p tengok A1 kat sepang
mudah2 an ari ni siap la keje aku
kalau tak siap pun, aku tak nak datang esok...
ari isnin le aku sambung....hehehhehee




<-- dalam bz sempat lagi amik gmbr sendiri



<-- my computer screen...



<--partition depan meja aku...


<-- my old pc...

When U LoVe SomeOne

Tuesday, November 20, 2007

When you love someone...
You'll do anything,
You'll do all the crazy things,
That you can't explain,
You'll fly to the moon,
or reach for the sun...

When you love someone...
You'll deny the truth,
believe the lies...

There will be times that you believe you can really fly....
But your life has really just begun
when you love someone....

When you love someone...
and feel it deep inside,
and nothing else could ever change your mind...

When you want someone...
when you need someone...

When you love someone...
you'll sacrifice,
Give everything you've got,
You won't think twice...
You risk it all,
No matter what the cost ,
When you love someone,
You'll fly to the moon,
and touch the sun,
when you love someone....



~dedicated to SOMEONE I LOVE~







Akhir nye....

Alhamdulillah....akhir nye dpt gak aku log in blog aku ni
setelah sekian lama aku x dpt nk login
ngn network prob la...ngn keje bnyk lah...mcm2 hal lagi
tapi ari nie dgn penuh rasa semangat hero nye, aku berjaya gak login..hahahahaha

emm...apa aku nk tulis ek...

apa lah acu nie, dah dpt login x tau nak tulis apa lak...

actualy byk bende nk cite dlm ni..

byk perkara berlaku sepjg mggu aku x dpt login


emm...x pe lah aku antar post dated nye lah

janji leh kongsi ngn kwn2 semua kan....


ok lah...selamat membaca ye...

~keJe pARt TiMe~

Friday, November 2, 2007

Ari ni kat opis aku ada jamuan ari raya...
so, pg ni ckit bz le..tp aku x dpt nk tolong
pagi2 lagi bos dah bagi keje...erghhhhhhh!!! tensen nye...
lum sempat sarapan dah dapat keje :(
tapi ptg semlm sempat la tolong kejap
tolong kopek ikan bilis...nak buat sambal utk nasi lemak

tapi aku turun pun dah lewat dah
sebelum tu ada keje urgent nak disiap kan

x kisah la lambat ke cepat ke turun kan
yang penting nye ikhlas nak tolong....betoi tak???


barisan pengopek ikan bilis..dr depan : kak su, kak ikin & kak ani....


ni lak kak aida & che nah...sibuk nak posing ngn ikan bilis tu...


ni si ijad..jejaka paling rajin kat opis aku.tp tu la..org sibuk kopek ikan bilis, dia sibuk sms makwe dia..opss!! bukan makwe tapi tunang la...

gambar aku x de....uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....sebab dok amik gambaq orang je...

...Funny Story...

Wednesday, October 31, 2007

Just nak share dgn u all emel aku dapat drp kwn aku...


THE ONION AND THE CHRISTMAS TREE


The family is sitting at the dinner table. The son asks his father,

"Dad, how many kinds of boobies are there?" The father, surprised, answers,

"Well son, there's three kinds of breasts. In her twenties, a woman's breasts are like melons, round & firm. In her thirties & forties, they are like pears, still nice, but hanging a bit. After fifty, they are like onions."

"Onions?"

"Yes, you see them, and they make you cry."




This infuriated his wife and daughter so the daughter says,

"Mom, how many types of "willies" are there?" The mother, surprised, smiles and answers,

"Well dear, a man goes through three phases. In his twenties, his willie is like an oak tree, mighty and hard. In his thirties & forties, it's like a birch tree, flexible but reliable. After his fifties, it is like a Christmas tree."

"A Christmas tree??"

"Yes dear, dead from the root up and the balls are for decoration only."




HAHAHAHHAAAA....

very funny maa.....

TeStiNg..tEsTiNg 1..2..3...

Tuesday, October 30, 2007

HOHOHO...:D

Today my 1st day signed up kat blog nie..
apa bende nak tulih ek...no idea lagi la..
mgkn esok...mgkn lusa..idea mai kot...

apa2 pun salam perkenalan utk semua...
harap dapat bagi tunjuk ajar pada hamba ini ye ;)

<-- muka hepi sebab ada new blog..hahhaahaa