Followers

#Throwback Birthday:: Terima Kasih EE

Wednesday, March 1, 2017

Rutin tahunan Cik Darling akan sambut birthday dengan EE
selain daripada keluarga tercinta
tahun ni sambut belated (03-02-2017) 
sebab cuti Tahun Baru Cina Cik Darling balik kampung

Tahun ni Cik Darling pilih makan di Restoran TGI Fridays, Alamanda
sebab dekat dengan tempat kerja kami
oh ya EE sekarang ni dah berpindah pejabat di Putrajaya
jadi, dah dekat denganlah dengan Cik Darling

Menu yang Cik Darling pilih untuk lunch hari tu ialah Grilled Salmon



Lupa pula nak ambil gambar makanan EE
nampak sangat lapar.. tak sabar nak makan.. hahaha

Tengah makan tetiba datang staf TGI Fridays bawakan ais krim
katanya special dari TGI untuk customer yang sambut birthday kat situ




Kemudian EE order tambah brownies
brownies kat sini memang favourite EE



Lilin tu acah-acah je
tak ada api nye pun.. hehehee

Dikesempatan ini, Cik Darling nak ucapkan terima kasih kepada EE
untuk birthday treat ni... emm... hadiah??
tak tau nak minta apa tahun ni sebab rasa semua benda dah ada :)

0 xoxo: