Followers

Tag..Tag..Tag...

Wednesday, April 29, 2009

Acu kena tag daripada Bondarock semalam
jom kita tengok apa yg nak kena buat::

1) Anda perlu printscreen wallpaper anda yang tengah anda guna sekarang...
:: nie le wallpaper pc acu skrg nie...

2) Bagitau naper anda suka wallpaper anda?
::sebab...wallpaper nie merupakan kenangan pada negara2 yg acu telah
selamat jelajah...gambar yg hepi tengah2 tu paling acu suka
hehehehe...yg gambar rambut ala2 rappers tu kat Phuket, yg bawah tu lak masa
mula2 acu jejak kan kaki kat Paris airport...i really love both pics..

3) Sape yang kena tag seterusnya?
:: kali nie acu nak tag mereka2 nie semua ==>
~
Farah
~ Linda Latip
~ Mama Danish
~ L.O.L
~ Hysman
~ Kak Daniella
~ Ujie
~ Kak Sakura

19 xoxo:

aramis2177 said...

ok2 datin , nanti i buat okeh!!

@cu SaYaNg said...

buat jgn tak buat ya mommy

hysMan.. said...

fuyooooo...
best tag nih acu..
nanti malam den buat yo..
wait haa...
:p

@cu SaYaNg said...

ya i know u suka sbb tu le i letak nama u..hehehehe

Bondarock said...

tq pia !!!

@cu SaYaNg said...

most welkam bonda ;-)

LotsOfLove-Pearls said...

Undi pemegang no. 4..

Huhu..

Okay..
menurut perintah..
hehe..

@cu SaYaNg said...

diumumkan pemenang nye ialah
PEMEGANG NO. 4...
(clap..clap..clap..)

bagus..bagus..perintah harus diturut...hehhehee

sakurasa 2 said...

dan sila umumkan yang tak menang pemegang no.8 he he he

cam ner nak ni printscreen wallpaper akak xpandai la.....

@cu SaYaNg said...

x kira..x kira..semua yg diumumkn ada lah pemenang..

akak tekan je button yg ada tulis Print Scrn / SysRq...biasa nye kedudukan button tu kat sebelah atas kanan...dia terletak bersama 2 button yg lain...

lepas tekan button Print Scrn tu,akak buka Photoshop..kalau tak de akak boleh guna Paint dalam Accesories..paste je kat situ..pastu save...then upload le ke blog

simple & easy ;-)

sakurasa 2 said...

k tq acu sayang
akak cuba ya

@cu SaYaNg said...

gut luck ye kak..hehehe

LotsOfLove-Pearls said...

Dear Friend..

"Friendship Award..
The Best Blogger.."

Anda Dianugerahkan..
Sila ke Mahligai saya..
Ngeeee..

sakurasa 2 said...

acu sayang
akak dah berjaya

@cu SaYaNg said...

LOL::
wah..terharu nye dpt award lg..
hehehhee..tq..tq..

@cu SaYaNg said...

sakurasa2::
wah..tahniah..tahniah..cium sekali kt pp gebu akak..muuuaaahhh

nurdaniella said...

salam acu.. huhu.. nanti akak buat yer.. tungguuuuuuu..

@cu SaYaNg said...

buat jgn x buat...acu tggu ;-)

LotsOfLove-Pearls said...

LOL dah menurut perintah.. dah jwb tag
hehe