Wednesday, September 30, 2020

WW#137 Random Photo Of This Week

Edit Posted by with 7 comments

 Gambar-gambar random minggu ni...

Face mask case yang telah di make over ๐Ÿ˜

Roti Sarang makan di Cafe Pintu 5 UPM

Lunch ikan bakar berempah di Jalan Kuchai Lama

Bos belanja dinner di Dave's Deli IOI City Mall

Jalapeno yang tengah meriah kiriman kawan CP dari Bursa Turki

Buah anggur yang dikutip dari ladang kawan CP di Bursa Turki

Dinner ikan bakar kat Putrajaya. Sedap...!!

Lunch semalam kat Ole-ole Bali IOI City Mall


Sekian untuk minggu ni ๐Ÿ˜Š




7 comments:

  1. Replies
    1. 2nd time makan roti sarang. Ni baru dapat yang sedap

      Delete
  2. fuyohh makan sakannns.,
    baru tuari wak singgah ioi city mall., ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dekat sangat dah tu wak..
      seberang jalan je dengan office CP :)

      Delete
  3. Replies
    1. Dalam handphone ni penuh dengan gambar makanan je setiap minggu.. hehehehe

      Delete
  4. Lapar terus tengok menu sedap sedap ni. Nak ikan bakar nak ayam bakar gak :p

    ReplyDelete