Wednesday, October 7, 2020

WW#138 Random Photo Of This Week

Edit Posted by with 10 comments

Gambar-gambar random minggu ni CP nak post gambar makanan
yang CP makan sepanjang minggu ni... 😁

Oreo Waffle dari Paramount Coffee House, Putrajaya

Bihun Celup dari Lapa Lela, Putrajaya

Mushroom Lava Burger dari Tok Wan's Grill, Putrajaya

Chicken Coconut Soup dari Aroi Dee, Putrajaya

Mixed Platter dari Paramount Coffee House, Putrajaya

Roti Bakar Telur Goyang dari Nasi Kandar Express, Putrajaya

Cheezy Meatball kawan CP jual

Sekian untuk minggu ni 😊


10 comments:

  1. Chicken Coconut Soup tu ada yg pedas ke? nampak macam tak pedas kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak pedas pun uncle. Ada rasa masam-masam macam tomyam.

      Delete
  2. Hujan hujan ni sedap kalau dapat makan bihun celup. First time tengok menu Chicken Coconut Soup .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fuuhh!! Makan sup panas2 time hujan memang layan.. hehehe
      CP pun 1st time makan. Not bad.. rasa ala2 tomyam

      Delete
  3. Boa tarde. Tudo delicioso. Mais o meu preferido: carne de porco com fritas. Um grande abraço.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bom dia Luiz. Oh! Os muçulmanos não podem comer carne de porco. Mas eu gosto de batatas fritas :)

      Delete
  4. yang paling menarik perhatian saya untuk cuba adalah chicken coconut soup tu hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau datang ke Putrajaya boleh la try kat Restoran Aroi Dee di Palm Garden Hotel :)

      Delete