Followers

WW#66:: Kenapa Anda Perlu Pergi Ke Pameran MAHA?

Wednesday, November 28, 2012

Pameran MAHA 2012 yang berlangsung sekarang nie di MAEPS, UPM Serdang.
Akan berakhir pada 02-12-2012

Apa yang best kat sana???

1) Dapat tengok pelbagai jenis binatang


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

2) Boleh bermain dengan arnab


Photobucket

Photobucket

Photobucket

3) Boleh merasa pengalaman naik kuda



Photobucket

4) Dapat tengok sawah padi dan pelbagai jenis tanaman lain


Photobucket

5) Dapat tengok rangka ikan paus dan pelbagai hidupan air lain


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Eh...jasad Tenang; si dugong tu pun ada tau


Photobucket

6) Ada pelbagai aktiviti air menarik untuk dicuba


Photobucket

7) Pelbagai produk menarik untuk dicuba dan juga untuk dibeli


Photobucket


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Dan terdapat lebih daripada 80 gerai makanan dari pelbagai pelusuk
untuk dicuba. Maaf lah tak ada gambar. Sebab time nie dah penat dah




Photobucket

13 xoxo:

makchaq said...

Makchaq memang nak pi sangat.. Nak tengok kambing, lembu ngan pokok2

Azian Elias said...

teringin gak.. tp tu lah mesti panas.. akak kan puteri lilin. heee..tak tahan panas..

Daddy Ziyyad said...

dulu punya maha ada pergi...tak tahan sesak..jam gila!

akuzle ayu said...

mmg seronok n menarik tp ngenangkn parking n jarak...ihihihih... kensell!!!

@cu SaYaNg said...

makchaq::

p la..memang best tengok semua tu.
lembu besaq2 tu sekoq sampai 15ribu makchaq oi..gemok gile!

@cu SaYaNg said...

kak Azian::

Acu p waktu pagi. so, panas nay kurang la sikit..hehehee

@cu SaYaNg said...

Daddy Ziyyad::

acu 8.30 dah tercongok dah kat situ. so, tak perlu nak bersesak dalam jam & lebih best bila dapat parking dekat dgn tempat kejadian :D

@cu SaYaNg said...

akuzle::

mu kena g awal wei...kalau awal dapat le parking dekat2 :)

anyss said...

Assalamualaikum,
Saya alah pi tempat ni sbb ada byk pokok2 nak beli sedangkan tanah hanya ada sepasu je...x seswai nak tanam musang king dlm pasu

ada mcm2 benda nak borong tapi parking keta nun jauh entah berapa KM hu huhuhu

azieazah said...

Parking jauh tu selalu menjadi masalah. Tingin gak nak pegi, sebab mesti banyak makanan kampung di sana, kan?

gadisBunga™ said...

saya masih terbanyang2 suasana MAHA 2010. sesak!

tapi best memang best!

diana said...

sapa nak pi kena bawak duit banyak2 nih..
hehe

NM02 said...

rasa itu, test ini lelama kenyang... kan kan kan