Followers

Hulurkan Tangan Ringankan Beban..[UPDATED]

Monday, November 29, 2010

Kawan-kawan blogger & pembaca-pembaca yang acu sayang
acu mohon bantuan kawan-kawan...
andai ada diantara kawan-kawan semua yang sudi untuk
menghulurkan sumbangan kepada EN.DJ EPOI


Baby Afiq iaitu anak bongsu kepada DJ EPOI akan
menjalani pembedahan jantung di India...
DJ EPOI, isteri & anak bongsu nya dijangka akan berlepas ke India
pada minggu hadapan...kalau tak salah acu 8 Disember ni

acu berharap ada di antara kawan-kawan blogger tak kira lah
samada anda kenal atau tidak dengan DJ EPOI sama-sama
kita membantu meringankan beban nya...
walau pun cuma RM1 tapi besar nilai nya kepada Baby Afiq

Pada kawan-kawan yang ingin menderma boleh lah
bank in kan wang tersebut ke dalam akaun DJ EPOI
[updated on 30 Nov 2010]



MAYBANK:: 162311772012
NAMA:: SAIFUL ANUAR BIN ABDUL RANI
NO HP:: 013-2078787



Jadi selepas ini semua wang derma sila salurkan ke akaun DJ EPOI sendiri ya

Wang sumbangan yang telah dimasukkan ke akaun Maybank & CIMB acu
telah pun bank in kan ke akaun Maybank DJ Epoi sebentar tadi
Alhamdulillah semua kutipan berjumlah sebanyak RM267.00
terima kasih pada kawan-kawan yang membantu...
semoga usaha kita diberkati Allah insyaAllah...


Hari ni (1 Disember 2010) masih ada lagi yang bank dalam akaun maybank acu
tapi dah pun acu masuk kan ke akaun DJ Epoi


ingatlah dikala kita bergembira ada insan yang sedang berduka
semoga ALLAH memberkati usaha kita ni...amin...


p/s::semua gambar acu copy dari FB DJ EPOI








"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

22 xoxo:

LORD ZARA 札拉 said...

aaa...

>.<

cian baby ni.

nanti zara try apa yang boleh sis~

Nurul Ashikin said...

insyaALLAH cuba bantu mana yg mampu~ ^^

azieazah said...

Kak Azie dah buat link kat side di blog Kak Azie..

@cu SaYaNg said...

zara::

thanks dear...

@cu SaYaNg said...

Syikin::

thanks ya...

@cu SaYaNg said...

kak azie::

tq kak...acu pun nk buat link tapi internet nie lembab aaa...

Hazrey said...

acu, pls email me your handphone number urgent.

kakcik said...
This comment has been removed by the author.
kakcik said...

Salam Acu...

Kakcik dah buat link tentang ini di blog kakcik dan kakcik telah bank-inkan satu jumlah yang sangat kecil ke akaun Maybank Acu.

hysman said...

Acu,
saye dah buat satu n3 khas buat DJ Epoi..saye cuba mane termampu..
insyaAllah...

@cu SaYaNg said...

kakcik::

ya acu ada terima...terima kasih kak...kecil atau besar bukan ukuran yg penting ikhlas...
terima kasih kak atas sokongan

@cu SaYaNg said...

Bro Hazrey,

acu dah emel kn no hp acu

@cu SaYaNg said...

hysman::

insyaAllah semoga usaha kita nie dpt meringankan beban DJ Epoi

Melor said...

jum reramai,pakat repost balik kt blog memasing!!!

azlin hashim said...

sorry acu, tp ni ada peluang yg sgt baik utk acue dan semua blogger, bacalah.. jgn ketinggalan tau! rugi nnt...


PERHATIAN SEMUA!!!! JGN BERLENGAH LAGI... INGIN MENJANA PENDAPATAN RM1000 SEHAR! MASA TERHAD. DAPATKAN FORMULA PERCUMA ANDA HARI INI JUGA. CEPAT!!! JANGAN TERLAMBAT. SEMUANYA DI SINI > http://formulaluarbiasa.com/recommends/AZLIN-HASHIM

azlin hashim said...

sorry acu, tp ni ada peluang yg sgt baik utk acue dan semua blogger, bacalah.. jgn ketinggalan tau! rugi nnt...


PERHATIAN SEMUA!!!! JGN BERLENGAH LAGI... INGIN MENJANA PENDAPATAN RM1000 SEHAR! MASA TERHAD. DAPATKAN FORMULA PERCUMA ANDA HARI INI JUGA. CEPAT!!! JANGAN TERLAMBAT. SEMUANYA DI SINI > http://formulaluarbiasa.com/recommends/AZLIN-HASHIM

~ SRI BRIDAL ~ HOUSE BOUTIQUE, KAJANG , SELANGOR.~ said...

mohon share link ya!

and i da derma.nnt pas kt baby afiq ya.

huhuhu...
[x leh tgk gmbr die pakai mask oxigen tu lelama,mak sedih nokss]

Fyzal said...

kawan-kawan... mari kita hulurkan sedikit sorang... lama2 jadi bukit .. boleh membantu adik afiq dan keluarga.

Zakiyah Zainon said...

saya copy gambar utk entry blog saya.
tq

Nur Misnan said...

salam.. insyaAllah..

ieda said...

insyaAllah sama2 kita bantu...saya copy sedikit info utk entry kat blog saya..tq.

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

Sedihnya.... comel sangat anak bongsu DJ Epoi tu... InsyaAllah... vic akan cuba tolong mana yang termampu.