Followers

Acu Yang Terakhir Kah???

Wednesday, September 26, 2012

Rasa nya acu orang yang terakhir kot yang update 
pasal Gathering Glamour Raya tu
maaf lah sibuk sangat...nie pun curi-curi masa
nak update juga sebelum ia nya "basi"

Sms yang acu terima daripada Uncle LF

Photobucket

Tak cukup dengan SMS petang Sabtu Uncle called acu


Memenuhi permintaan Uncle untuk sampai awal
supaya dapat membantu apa yang patut
sebelum pukul 9 acu dah tercongok kat rumah Uncle

Photobucket

Kemudian kakak berdua nie muncul

Photobucket

Diikuti dengan keluarga nie

Photobucket

Selepas kami dah siap apa yang patut
kawan-kawan mula datang seorang demi seorang
antara kawan-kawan yang hadir yang ada dalam lensa kamera acu

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ralat juga sebab tak dapat bergambar dengan semua
malu pun ada juga dengan yang baru pertama kali bersua :)

Kawan-kawan datang bukan dengan tangan kosong
antara juadah yang ada lensa kamera acu

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Yang nie "air tangan" acu

Photobucket

Maaf lah sebab bawa kek yang dibeli di kedai je
acu memang tak sempat nak masak apa-apa sebab sibuk sabtu tu

Eh..eh..majlis dah mula baru nak gantung hiasan ke Kak Azie??

Photobucket

Lepas kawan-kawan lain balik 
tinggal acu, Ayu, Kak Ida dan Kak Ana
bantu auntie untuk bersihkan rumah

Photobucket  
Tapi kan acu kesian dengan Kak Azwa lah
dia sampai di saat majlis telah pun berakhir
yang tinggal cuma acu, Ayu dan tuan rumah saja
tak tercapai hajat nak jumpa dengan kawan-kawan semua
erk..apa nama blog Kak Azwa ek..???

Photobucket

Buah tangan daripada Kak Azwa
 
Photobucket

Jujurnya kan acu memang kepenatan weekend tu
sebab Sabtu nya sibuk dengan Zumba Party
kemudian Ahad seharian di rumah Uncle
acu orang pertama yang sampai
dan acu juga yang terakhir balik dari sana
bersama dengan Ayu dan family

Walau pun penat tetap happy sebab dapat tambah kawan baru

Photobucket

Salam kenal ye untuk semua :)






 Photobucket

18 xoxo:

JunAina said...

Akak ingat akak yang last...hari tu kalau tak ada majlis lain boleh jugak le tolong2 mop lantai. Len kali ehhh...:)

kakcik said...

Blog Hjh Azwa tu, nurqasehbiz.blogspot atau blog mamawana. :)

Takde pun gambo Acu dengan mak! ;-)

Tak sempat nak makan semua dan tak sempat nak tapau yang tak sempat dimakan itu juga... lalala...

luahfikiran ... mari kita said...

Salam Acu, Gambar roti canai bom special takde acu ! mungkin masa ambil gambar tu, dah habis kena sapu. Apapun, tkasih byk2 kerana acu byk membantu

anaa said...

harus hari tu, kalau ada 4 mop, kita orang dah pegang sorang satu.. tapi auntie sha kata helper datang hari rabu nanti mop.. hari ni lerrr... ngeee.

Afasz said...

sy tak update lg. arini busy dengan audit kat office.ingat dpt update :(

ada gambar sy la di lensa kamera acu.. yeahhhh.. juadah sy pon ada :D

suka.....

azieazah said...

I like this entry!!!..

Makin sweet la Kak Azwa kita!

Nurul Akmal said...

Wah banyaknye makanan...

Citarasa Rinduan said...

mmg rugi xpi

acu dalinggg. u rajin ssgt

aku budak klang said...

semoga berkekalan silaturahim yg telah terjalin....ABK terkilan tak dpt pegi.....

gadisBunga™ said...

rindu acu!

Papa Mifz said...

wah meriah yer...ramai gak yg pergi tuh...best2...

akuzle ayu said...

aku x kemas sgt pon. sub pada abe zam ajer.. hik3.. elokler ko stay sama ngan aku. wat teman uncle n aunty ngap2 bawaan kak azwa plaks...eheheheh

Kella said...

kita tak berkesempatan untuk join untuk kali ni... next time buat lagi ya! =)

gadisBunga™ said...

acu bizi eh? ;D

eLL said...

salam acu darling pya. panjang name kite suke. hehe.

salam ukhuwah

Hidayah said...

hehehe...

sah la acu ngan kak cik anak beranak ek...hehehe...

:)

Azian Elias said...

Acuuuu... macam refresh balik lah.. seronok sangat masa tu.. sampai tak tau nak sembang apa.. heee

makchaq said...

Hari tu ngok acu pi minum2 ngan Azian ngan Ayu, macam best je nampak..