Followers

Entri Pertama Dua Ribu Enam Belas

Friday, January 15, 2016

Akhir nya... ada juga kesempatan nak update blog Cik Darling
yang dah lamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sangat Cik Darling tinggal

Sebelum melangkah tahun 2016, dah berazam nak update blog tiap-tiap hari
tapi sebaik je melangkah ke tahun 2016.. emmm.. tinggal azam je lah
dah hari ke lima belas baru berjaya update

Banyak benda Cik Darling nak cerita kan
tapi macam biasa lah.. sibuk dengan kerja harian
ya.. kerja memang tak kan pernah habis
diri sendiri yang tak pandai nak "mencuri" masa
sebab tu asyik tak berpeluang nak update blog

Pernah terfikir nak tinggalkan dunia blog
tapi terasa sayang pula
sebab macam-macam cerita boleh di coret kan di sini
nanti boring-boring boleh baca balik apa yang kita tulis

Tak pe lah.. nanti update je lah mana yang berpeluang
buat je lah episod throwback
janji segala peristiwa penting tertulis kat sini
untuk kenangan hari tua nanti kan.. hehehehe

 photo Picture36_zpseuryikln.jpg







Photobucket

7 xoxo:

Kakcik Nur said...

Bila ada masa nanti Acu susun banyak2 dalam scheduled entry... :)

Kakcik Nur said...

Bila ada masa nanti Acu susun banyak2 dalam scheduled entry... :)

Azian Elias said...

buat je mana yg termampu Darling... asalkan kita bahagia..

anis abdullah said...

At least satu je entry 1 hari walaupun satu perenggan..macam kita setakat ni berjaya.

Darling Pya said...

Kakcik Nur:

InsyaAllah mak.. akan diusahakan untuk buat scheduled entry :)

Darling Pya said...

Kak Azian:

InsyaAllah kak.. hehehee :)

Darling Pya said...

Anis abdullah:

InsyaAllah kita cuba :)