Followers

#Throwback Birthday:: Cuma Berdua

Monday, March 6, 2017

Biasanya Cik Darling akan raikan birthday dengan
tiga orang sahabat Cik Darling tapi
tahun ni tak ada rezeki nak berkumpul semua

15-02-2017 bertempat di Me'nate Steak Hub Bangi
Cik Darling cuma makan berdua dengan Shazlin saje
yang dua lagi tak dapat datang
masing-masing sibuk dengan kerja

Lagi pun yang dua orang tu tinggal di Kuala Lumpur
Shazlin je yang tinggal dekat dengan Cik Darling

Orang kalau datang Me'nate ni mesti nak makan steak
tak kira lah daging kambing atau daging lembu
tapi Cik Darling lebih suka pilih ikan Salmon
sebab Cik Darling bukan penggemar steak

 photo Picture5_zpst3a3e5cf.jpg

Shazlin pilih steak daging kambing
dia memang penggemar tegar kambing

 photo Picture6_zpsbuu6whji.jpg

Memilih Black and White Mousse Cake sebagai birthday cake
ni kira birthday cake yang kelima untuk tahun ni
first time cuba kek kat Me'nate ni
not bad lah rasa nya...

 photo Picture8_zpsrqguth0i.jpg
 photo Picture7_zpsaoj7usee.jpg

Berbanyak terima kasih ye Lin
sebab sudi luangkan masa makan dengan aku
walaupun masa hang sangat-sangat terhad
dan terima kasih juga sudi belanja aku makan
semoga persahabatan kita kekal hingga akhir hayat

 photo Picture9_zpsnuvq5ukq.jpg










Photobucket

2 xoxo:

IQ = Iez Qis said...

bestnye dapat kek banyak2...hehe...

IQ pun suka kambing tapi lately kalau makan kambing je pening kepala, so stop kambing. huhu

Azian Elias said...

best nya ada orang belanja ye..
siap ada cake lagi tu.
reasonable ke harga kat sini Darling?
dekat kedai akak tu.