Followers

Food Walk:: Dim Sum Valet Penang

Friday, January 10, 2020

Cik Pya first time datang makan di Dim Sum Valet ni.
Tau pasal kedai ni masa tengok kawan Cik Pya post kat FB.
Kedainye terletak sama lorong dengan Teochew Chendol Penang.



Pelbagai jenis dim sum ada di sini.




Mini pau pun ada dengan pelbagai pilihan inti.


Harga dim sum dan mini pau seperti dalam gambar.


Selain dim sum dan mini pau, ada juga menu lain kat sini.


Let's check it out apa yang kami order hari tu.

Dim sum of course.. ni memang favourite Cik dan anak-anak.
Dan sepinggan mini pau inti kelapa.


Bee Tai Bak.. laksa goreng yang sebenar nye 😋


Char Hor Fun.. macam kue teow ladna gitu.
Makan dengan cili potong sedap uols..!!


Sebelum balik, Cik Pya tapau mua chee.
One of my favourite ni.. emmm.. nyum.. nyum.. 😋



Makanan yang kami order semuanya sedap.
Kalau korang tersesat sampai ke Penang, jangan lupa singgah ye.



0 xoxo: