Followers

Ku Tunggu Jandamu..

Monday, June 8, 2009


24 xoxo:

sakurasa 2 said...

he he he
leh buat iklan cam tu gitu ya!!!!

@cu SaYaNg said...

sakurasa2::

tu le psl..
ada gak manusia mcm gini..hehehe

LotsOfLove-Pearls said...

kahkah..

kali ni janda plak..

mcm2 ar..

ader ker janda yg bekenan?

cam cari keja jer..

salam acu..

Dj Epoi said...

Walaweiiiiiiiii.....

Sian kat Mamat nh kan? hehehhehehe
Agaknya...dapat lah kot lpas nih jodohnya heheheheh...

Acu...HEBAT sungguh cerita satu malam Acu kat Turki.....

Hebat Juga Gua nak katamkan hehehehehhe

echah_syed said...

bole mcm gituu..mcm iklan along main tampal kat pokok :p

@cu SaYaNg said...

LOL::

hahahaa...zaman skrg nie mcm2 cara org nk cari jodoh...tp x sangka lak mamat nie sanggup iklan kn smp mcm tu sekali...mudah2an ada le janda yg t'sangkut dgn dia nie..hehehe

@cu SaYaNg said...

DJ Epoi::

mudah2an ada le jodoh dia tu..

khatam jgn x khatam bro...
siri jelajah turki tu dh nk abis dh..tggu ending nye nanti..hehehe

@cu SaYaNg said...

echah::

tu la psl kak echah
mcm iklan nk cari rakan sebilik pulak..hehehe

cerpelai said...

Kehkehkeh..
Ini baru betul Irwansyah punya lagu nih..

Patut brader ni yang kena nyanyi lagu tu.. Hahaha..!!

@cu SaYaNg said...

cerpelai::

muahahaha...tu sbb acu letak tajuk lagu irwansyah...sesuai dgn inti pati nye...hahahaa

SYAbAR said...

Acu.... malunya. Labu Besar tu tempat kelahiran mama akak. Buat malu orang kg ja.... hiks hiks hiks

@cu SaYaNg said...

Syabar::

erk...ye ke kak??
cuba le selidik anak sapa la yg buat iklan tu...jgn terkena jiran sendiri dah le...hehehee

miss oren said...

macam dah desperate sangat dah tu

@cu SaYaNg said...

miss oren::

tu la psl..tp yg bagus nye tu,pilih yg janda je..mgkn ada niat tersirat..hanya dia je yg tau..hehhehehe

hysMan.. said...

Ku Tunggu Jandamu..
my fav song by Irwansyah..
tiap2 ari dok putar maen lagu nih..
huahhahaaa..

@cu SaYaNg said...

hysman::

mula2 suka lagu...pastu suka janda nye lak..ahaks

hysMan.. said...

mak jan bedah menanti depan umahku.. hahahhaa..
astaga,mintak simpang......
huhu

@cu SaYaNg said...

uish...kalau janda berhias apa salah nye..hehehehe

nurdaniella said...

salam acu.. huhu.. puas akak cuba, baru hari ni berjaya nak tinggalkan komen.. err, mamat ni bujang ker duda?? hehe.. nak tau, kat melaka, sapa2 yang kawin ngan janda2 yang hidupnya susah, kann, dapat elaun seribu hinggit tau.. elaun tu sekali seumur hidup ler..

@cu SaYaNg said...

akak nie tanya acu
mcm le acu kenal mamat tu
cuba la akak call kan dia ada tggl kn no phone kt iklan tu...hehehehe

nurdaniella said...

acu, hehe.. nanti dia sangkut kat akak pulak.. tak kuasa akak.. keh keh keh..

LotsOfLove-Pearls said...

Salam jumaat..
saja nak tumpang lalu..
hehe..

aramis2177 said...

Salam Datin.
lama aku xmasuk sini.....hang pahabaq?rindu aaa kat hang!!!Oits..pi turki mcm best jaa aku tgk!!!iskk...aku yg ala2 dekat ni pun tak sampai sana lagi......hang bila nak mai melawat aku plak nih...mai laaa bulan posa nih!aku tunggu hang!!!

Linda Latip said...

hahaahahahhaha kelako nye! pnat gelak sorg2 kt opis tau!