Followers

Ramadhan #9

Wednesday, August 1, 2012

Berbuka puasa dengan kawan-kawan zumba
riuh rendah Restoran Redwok dengan kehadiran kami
gelak tawa memenuhi ruang makan Redwok
buat macam Redwok tu kami yang punya...hahahahhaaa

Maaf lah orang sekeliling ya
dah lama tak jumpa...tu yang semua lupa diri :D

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Bergambar bersama adalah acara wajib..10 of us

Photobucket

Thanks so much pada Cindy and May yang sudi join iftar kami nie
walau pun berlainan agama tetapi tetap datang untuk support
luv both of u so much :)

Photobucket

Kira jangan tak kira...pandai makan pandai lah bayar kan??!!

Photobucket

Kami merupakan pelanggan terakhir yang meninggalkan Redwok
caya lah geng!!! hahahahahaaa
next plan nak bersahur bersama pula...insyaAllah :)


p/s:: some pics acu cilok daripada Ryzal dan Cindy



Photobucket

14 xoxo:

kakcik said...

Dah lama mak tak makan steamboat...

[PCL] said...

owh meriahnya acu..hepi ja selalu kan !..apa rahsia anda?

Bitt (double IS) said...

perghh superbs scrumptious yuuu!!

acu...betul la apiz yg sama tuh! semua xuitm skudai satu tika dulu hehehe

kakchik@ella said...

berbuka ramai2 dgn yg sekepala memang meriah!!

Eri-chan said...

nampak menarik. berapa seorang kena ya? buffet eh?

Afasz said...

dh lama tak makan steamboat...

@cu SaYaNg said...

kakcik::

ye ke mak??
nnt kita gathering makan steamboat lah...nak tak??

@cu SaYaNg said...

PCL::

hidup memang kena hepi PCL
baru muka sentiasa muda..hehehe

rahsia??
tak de apa2 rahsia pun cuma enjoy je dengan hidup sekarang nie :)

@cu SaYaNg said...

Bitt::

owh ye ke??
padan le muka cam familiar je
sama fakulti dengan acu la tu :)

@cu SaYaNg said...

KC::

a'ah...memang pun
gamat kedai tu dengan gelak tawa kami :)

@cu SaYaNg said...

Eri-chan::

buffet..
steamboat+grill=RM33 per head

steambot = RM25 per head kalau x silap la

@cu SaYaNg said...

Afasz::

sama macam kakcik seroja nie
makna nye lepas nie kena gathering makan steamboat la pulak kan??

Daddy Ziyyad said...

saya kalau buka puasa dgn steambot ni, lekas kenyang...tapi lekas laparnya nanti..ahaha

@cu SaYaNg said...

Daddy Ziyyad::

uiks..ye ke??