Monday, May 4, 2020

Things That I Miss A Lot...

Edit Posted by with 2 comments
Dah lama sangat berkurung kat rumah, Cik Pya dah mula rindu...

Rindu nak bekumpul dengan semua ahli keluarga.
Last Cik Pya balik ke Kedah masa cuti CNY hari tu.


Rindu nak travel lagi. Sepatutnya 01-04-2020 hari tu Cik Pya dan kawan-kawan
terbang ke Balkan, Bosnia dan beberapa negara sekitar.
Tapi kami cancel sebab Covid-19 ni


Rindu nak pergi umrah lagi.
Hari tu ada plan dengan family nak ke sana tahun ni.
Semoga dipanjangkan umur dan ada rezeki untuk dijemput menjadi tetamu Nya lagi.



Rindu dengan work station Cik Pya kat office.


Rindu dengan kawan-kawan office especially my team-mate.



Rindu nak eksesais dan JJCM dengan Ain.



Rindu nak lepak sambil makan sambil membawang hal duniawi dengan diaorang ni.



Rindu nak shopping...!!!!!!


Sama-sama lah kita doakan semoga virus Covid-19 ni cepat hilang.
Supaya kita dapat kembali melakukan aktiviti kita seperti biasa selepas ni.



2 xoxo:

Wak Lat said...

salam cik pya.,
cancel trip balkans tuh dpt duit balik x?

Darling Pya said...

W’salam..
Alhamdulillah duit belum transfer lagi pada agen. Masih pada member yg kami lantik sebagai ketua rombongan hehehe.. so, dapat lah balik semua nye ☺️

Followers