Sunday, May 31, 2020

Selepas Hampir Tiga Bulan Tak jumpa

Edit Posted by with No comments
Akhir nyaaaaaaaaaaa.....

Dapat juga dating dengan diaorang ni.
Lama gile kami tak jumpa. Last jumpa Februari hari tu.
Semalam petang kami dating di Secret Recipe Bandar Sri Pemaisuri.


Duduk jarak-jarak yaaa.... social distancing gitu 😁


Asalnya berjanji nak makan kek je.
Tapi sudahnye kek tak makan, lain yang kami makan.
Sebab masing-masing belum lunch lagi masa jumpa semalam.





Lepas habis makan kat situ, kami ke Sunway Velocity.
Niat asal nye nak ke Bath & Body Works sebab ada sale.
Sekali bila tengok orang beratur gitu terus masuk ke Victoria's Secret.


Sebelum masuk ke kedai, seperti biasa lah kena check suhu dan isi form.
Kat sini scan bar code yang dipamerkan dan isi maklumat online.


Kat VS pun ada sale juga tapi tak semua barang lah.



Cik Pya dan Ain kongsi beli ni sebab buy 2 free 2 kan..



Kemudian kami masuk ke kedai Charles & Keith pula.
Sini pun ada sale juga... up to 50% discount..
Tapi kami tak beli apa pun. Tak ada yang berkenan di hati.


Penat window shopping kami beli ais krim.
Kat Gelato ada 30% setiap 30 haribulan.



Sebelum balik kami singgah di Starbuck.
Nak try air baru yang tengah promo sekarang ni.


Oh! ya.. promosi kat Starbuck ni, beli 2 air baru boleh dapat tag ni free.


Okay dah.. jom balik.
Thank you kawan-kawan.
Hilang juga rindu walaupun tak dapat lepak lama.
Cuma sayang nya Abe Lan tak dapat join kami sebab dia kerja.



0 xoxo:

Followers