Wednesday, May 20, 2020

WW#116 Terbeli Pula...

Edit Posted by with 6 comments
Hari tu kan iklan ni lalu kat wall FB Cik Pya


Pastu bila tengok.. eh! berkenan la...

Pastu masuk website Guardian.
Terpaksa buat pembelian RM20 untuk dapat diskaun beli benda alah tu.
So, terbeli lah shampoo ni...


Selepas menunggu lebih kurang seminggu lebih.. akhir nya sampai jua...




Tadaaaaaaaaa....


Comel kan?

Siap ada sudu lagi...


Tetiba rasa tak sabar nak masuk ofis.
Nak bawa set bekal baru.. 😁




6 xoxo:

Umi Nazrah said...

a'ah kan guardian ada buat sales. kelupaan pulak. haha

m.u.l.a.n said...

Comel nya bekas... Byk beli online je sini byk takde stok. Jauh dari bandar besar..

anakdenesor said...

ramai tau post pasal bende alah ni.. cute sangat tau

Darling Pya said...

Umi Nazrah:

A'ah.. hari tu ada sale.

Darling Pya said...

M.u.l.a.n:

Anak sedara nak beli online tengok dah sold out.
Kat outlet mungkin ada lagi kot

Darling Pya said...

anakdenesor:

Sebab cute lah yang terbeli tu.. hehehehe

Followers