Tuesday, June 2, 2020

Simple Pot Luck Hari Raya Di Office

Edit Posted by with 2 comments
"Assalamualaikum kengkawan. 
Esok sesapa yg keje jom kita buat pot luck nak tak? 
Saje meraikan syawal. Menu yg dah confirm untuk esok inshaAllah 
nasi impit kuah kacang dan kek coklat. 
Kalau sesapa nk tmbh menu lain dialu2 kan ☺️☺️"


Mesej yang Cik Pya hantar ke group Whatsapps department ofis.
Alhamdulillah, pagi semalam dapat juga kami ber pot luck.

Ni menu-menu kami semalam...


Zoom sikit menu-menu tu...








Kek coklat yang mewah tu Cik Pya yang bawa. Order dari Bebuncit Kitchen [sini]

Simple tapi alhamdulillah sampai ke petang ulang makan.
Cukup-cukup untuk kami 12 orang yang bekerja semalam ☺️


Terima kasih kawan-kawan yang bawa makanan.
Semoga Allah murahkan lagi rezeki kita semua.. ameen...




2 xoxo:

zila norazila said...

slmt hr raya cik darling..kek coklat bestnye..geram tgok.

Darling Pya said...

Zila::

Terima kasih kak. Selamat Hari Raya.

Followers