Monday, December 23, 2019

Farewell Lunch Untuk Jiji

Edit Posted by with 1 comment
Rabu lepas (18-12-2019)  Cik Pya keluar lunch bersama dengan
3 orang lagi kawan.. Midi, Jiji dan Puan Maziah.
Kami makan di Fuel Shack IOI City Mall.


Dah lama sangat kami tak lunch berempat.
Ni kira macam reunion untuk kami berempat.
Sebelum ni kami semua dalam satu team.
Membangunkan satu sistem untuk kegunaan pihak HR.
Ketua kami Puan Maziah. Seorang yang garang dan tegas
tapi baik hati 😊



Thank you puan belanja kami lunch hari tu.

Selain sebab dah lama tak lunch bersama, lunch ni juga
merupakan lunch farewell untuk Jiji.
Jiji akan berpindah ke UTHM bermula 29hb ni nanti.


To Jiji,
All the best and good luck kat tempat baru.
Semoga lebih cemerlang lagi kat sana nanti.
Yang penting, jangan lupakan kami ya walau nanti dah ada kawan baru.




1 comment: