Thursday, January 28, 2021

Today Is My Birthday..!!

Edit Posted by with 21 comments
Happy Birthday Cik Pya...!!!!


Doa CP agar Allah murahkan rezeki CP.
Semoga CP dikurniakan kehidupan yang bahagia.
Semoga Allah permudahkan segala urusan CP di dunia ni.

Semoga CP berubah menjadi insan yang lebih bertakwa.
Semoga CP berubah menjadi anak yang solehah. 
Semoga CP berubah menjadi anak yang taat pada ajaran agama.

Terima kasih kepada kedua-dua arwah GulaHati CP
yang telah melahirkan dan telah membesarkan CP dengan penuh kasih sayang.

Seperti tahun-tahun sebelum ni, CP berpuasa pada hari ulang tahun kelahiran.
So, hari ni pun sama.. CP berpuasa. Kebetulan pula hari ni hari Khamis.
Jadi, terus lah niat puasa sunat Khamis.

Waktu bebuka tadi Cik masakkan sup ayam.
Dimakan dengan sambal kicap dan juga tauhu goreng.
Simple tapi wallah..!!! Sedap...!!




CP ni bagus tau.. sangat tidak cerewet.
Walaupun hari ni hari special, tapi CP tak demand.
Eh.. tiber terpuji diri sendiri pula.. ahak! 

Sampingan nye ada cucur bawang yang Long buat.


Dan juga popia basah yang abang beli.


Alhamdulillah... kenyang..!!

Ini malam semalam dah potong kek.
Sambut sekali dengan Syu.


Comel kan kek ni?
Kek Chocolate Indulgence dari Bread History.


And yeeaayyyy!! Dapat hadiah daripada Cik.


Thank you so much Cik.
Macam tahu-tahu je body mist CP dah nak habis 😅

Okay lah.. nak stop menulis.
Masa untuk membalas mesej-mesej Birthday di whatsapp dan FB.


Happy Birthday To Me....!!!








21 comments:

  1. Happy birthday Acu sayang...semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki...sihat selalu na...bila la kita nak jumpa lepak together2 ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ameen.. Terima kasih Along.
      InsyaAllah lepas MCO kita setting date ye :)

      Delete
  2. Happy birthday kak CP. Meriah sambutannya. Alhamdulillah dapat berpuasa sunat Khamis sekali.

    Doa yang sama juga untuk akak.
    Semoga dipanjangkan usia dengan segala kebaikan dan dimurahkan rezeki dengan segala keberkatan. Berjaya dunia akhirat dan diberikan kesihatan yang baik. Aaaminnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ameen..
      Terima kasih Fiza.
      Doa yang sama juga untuk Fiza :)

      Delete
    2. sama-sama..
      Terima kasih juga Kak CP :)

      Delete
  3. Boa tarde minha querida amiga, ficou tudo especial e maravilhoso.

    ReplyDelete
  4. Boa tarde minha amiga, no Blogger já tem a resposta da sua pergunta, sobre a planta que você perguntou.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh okay! Eu irei ao seu blog mais tarde. Obrigado :)

      Delete
  5. Happy belated bthdy dik,lmbat dtg wish..ameenn..moga sentiasa dlm lindugannya.

    ReplyDelete
  6. Happy belated birthday to you, CP. Semoga sihat, murah rezeki dan dirahmati Allah.

    ReplyDelete