Wednesday, January 6, 2021

WW147 Sup Tulang

Edit Posted by with 16 comments
Nasi Putih + Sup Tulang + Telur Dadar = Perfect Combo

Makan waktu hari hujan memang layan ๐Ÿ˜‹










16 comments:

  1. Yang ni paling ngam time hujan kan pya

    ReplyDelete
  2. Kalau aku diminta memilih telur dadar atau sup tulang ..., hehehe aku pilih telur dadar saja :).

    ReplyDelete
  3. memang Perfect Strangers! Air apa?

    ReplyDelete
  4. mmg perfect combo..nk2 skarang musim ujan..hirup sup sodapppp

    ReplyDelete
  5. yeeppp indeed dah perfect combo dah ni..
    kalau bukan sup tulang tukar ke sup ekor.. da trangkat da..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh Siti suka sup ekor ek..
      CP suka sup tulang.. hehehehe

      Delete
  6. Semua ni kalau dapat makan panas-panas tambah lagi ada sambal kicap, berpeluh makan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul.. CP letak sambal kicap dalam kuah tu nampak gelap sikit kuah nye :)

      Delete
  7. Dapat hirup kuahnya pun dah cukup sedap, tambah2 time hujan...yummy!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeszaaa... kalau kat rumah ni, boleh bertambah makan hehehe

      Delete