Followers

sTayBacK

Friday, November 30, 2007

errghhhh...ngantuk nye...
mlm ni acu kena blk lmbt sbb dbase SMP down...
ngntuk nyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....

actualy, acu dah penat...
dari siang tadi keje non stop...
ingt kan kul 11 td acu dah boleh balik
rupa2 nye x leh lagi....
masa nak punch out tadi
diaorg cakap jgn balik lagi sebab dbase prob....

skrg ni tgh tggu vendor + org unit server tgk apa2 yg
patut kat server dbase tu...
nnt baru part dbase lak take over...
mapuh le...kul brape la acu nak blk nie....
acu ngantukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk....


A1 GP MotorSport

Wednesday, November 28, 2007

Ye..ye...dapat bergambar dgn Alex Yong...
hensem nye dia...hehehehe
tapi spoil la gmbr tu...
dah baik dah aku lentok kat dia, mata lak p pejam
teruk betoi la acu nie...
kata org.."terlalu khusyuk menikmati keindahan Allah"
hehehhehe....

opss!!lupa lak nak cite kat mana aku jumpa dia...
macam nie...
ari ahad 25/11 lps, aku dpt 2 keping tket boifren aku bg
utk tgk A1 race...
aku ni mmg pantang dpt tket free...
walau bz mcm mana pun, aku akan pasti aku dpt p tgk race tu
so, ari ahd tu, dgn hepi nye aku p sepang bawa ank sedara aku..amzar
sian tul ank sedara aku nie, x penah smpai lg kt sepang tu...
iskh..iskh...nasib baik la ada acu nie...
sampai gak dia ke sana....CAYA LAH ACU!!!
hahahaa....



aku tggu smpai abis semua race...lebih kurang dalam kul 6.45pm abis semua nye
last race...Integra Cup..
tapi masa tu aku dah tak tengok
sbb masa tu boifren aku mai amik kami p ke pit...
so, dok kt belakang pit tu aku suruh la amzar ni b'gmbr
sbb bkn senang dia nk leh mai sepang tu...
masa dok b'gmbr tu la tetiba je Alex Yong sampai ke booth dia
apa lagi, sepantas kilat aku p jumpa dia
cakap nak b'gmbr...hehehhehee
acu memang cekap.... ;)




saksi kan le gambar2 acu n amzar kt sepang::




ari ni dalam sejarah

Saturday, November 24, 2007

petang semalam (23/22/07) untuk pertama kali nye
dalam sejarah idup aku
aku buat facial muka...hahahaha

hampir 2 jam amoi kat salon umah aku
dok belek muka aku...
mak oi...sakit gak rupa nye
masa dia picit2 apa yg tak patut ada kat muka aku
rasa nak nangis...........uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kata nye dia guna kan produk mutiara
utk halus kan kulit...
dia cakap muka aku bersih walau pun tak penah facial sebelum nie
ushhh...bangsa siot....hehhehehe

tengok la perbezaan muka aku sebelum dan selepas...
ada nampak beza ke?


<-- sebelum


<-- selepas

keje..keje..keje...

bz nye aku...
i've no time utk update blog nie...
but today aku curi2 gak masa login blogspot nie

aku rasa bulan ni ada lah bulan yg paling sibuk
no weken for november
asyik keje..keje..keje...
bak kata cite p ramlee..
"SELAGI BELUM TUTUP MATA...KEJE..KEJE..KEJE..."

tapi tu la kan if tak keje tak de duit
if tak de duit tak leh nak makan, bayar hutang, shoping, bagi mak...
emm..susah gak ek...
apa la acu nie...tak baik merungut
nanti buat keje tak ikhlas....

esok aku tak kira, aku tak nak datang keje
aku dah plan nak bawa anak sedara aku p tengok A1 kat sepang
mudah2 an ari ni siap la keje aku
kalau tak siap pun, aku tak nak datang esok...
ari isnin le aku sambung....hehehhehee




<-- dalam bz sempat lagi amik gmbr sendiri



<-- my computer screen...



<--partition depan meja aku...


<-- my old pc...

When U LoVe SomeOne

Tuesday, November 20, 2007

When you love someone...
You'll do anything,
You'll do all the crazy things,
That you can't explain,
You'll fly to the moon,
or reach for the sun...

When you love someone...
You'll deny the truth,
believe the lies...

There will be times that you believe you can really fly....
But your life has really just begun
when you love someone....

When you love someone...
and feel it deep inside,
and nothing else could ever change your mind...

When you want someone...
when you need someone...

When you love someone...
you'll sacrifice,
Give everything you've got,
You won't think twice...
You risk it all,
No matter what the cost ,
When you love someone,
You'll fly to the moon,
and touch the sun,
when you love someone....



~dedicated to SOMEONE I LOVE~







Akhir nye....

Alhamdulillah....akhir nye dpt gak aku log in blog aku ni
setelah sekian lama aku x dpt nk login
ngn network prob la...ngn keje bnyk lah...mcm2 hal lagi
tapi ari nie dgn penuh rasa semangat hero nye, aku berjaya gak login..hahahahaha

emm...apa aku nk tulis ek...

apa lah acu nie, dah dpt login x tau nak tulis apa lak...

actualy byk bende nk cite dlm ni..

byk perkara berlaku sepjg mggu aku x dpt login


emm...x pe lah aku antar post dated nye lah

janji leh kongsi ngn kwn2 semua kan....


ok lah...selamat membaca ye...

~keJe pARt TiMe~

Friday, November 2, 2007

Ari ni kat opis aku ada jamuan ari raya...
so, pg ni ckit bz le..tp aku x dpt nk tolong
pagi2 lagi bos dah bagi keje...erghhhhhhh!!! tensen nye...
lum sempat sarapan dah dapat keje :(
tapi ptg semlm sempat la tolong kejap
tolong kopek ikan bilis...nak buat sambal utk nasi lemak

tapi aku turun pun dah lewat dah
sebelum tu ada keje urgent nak disiap kan

x kisah la lambat ke cepat ke turun kan
yang penting nye ikhlas nak tolong....betoi tak???


barisan pengopek ikan bilis..dr depan : kak su, kak ikin & kak ani....


ni lak kak aida & che nah...sibuk nak posing ngn ikan bilis tu...


ni si ijad..jejaka paling rajin kat opis aku.tp tu la..org sibuk kopek ikan bilis, dia sibuk sms makwe dia..opss!! bukan makwe tapi tunang la...

gambar aku x de....uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....sebab dok amik gambaq orang je...