Followers

~aGain nEw haNDbAg~

Friday, April 25, 2008

semlm ptg acu p alamanda putrajaya
konon2 nye nak p beli fish ball soup je
tapi bila dah sampai sana tau je la kan
mula le rambang mata masuk kedai2 yg ada kt situ
especially kedai kasut n handbag
but luckily, semlm mata acu
tak berkenan langsung kat mana2 kasut yg d jual kat situ
masa on d way nak ke food court
acu lalu le dpn Esprit outlet



lantas terpandang lah sebuah handbang
yg d publish kat rak dlm outlet tu

actually dr last month lagi acu usha beg nie
tapi bila tgk dia nye price..terus acu cancel nak beli



rasa cam tak berbaloi je
but yesterday, acu nmpk dia tampal new price kat tag tu
lama gak le acu renung2 kan price tag tu
kot2 diaorg ni salah print ke
so, untuk kepuasan ati & perasaan
acu tny le sale asistant esprit tu
Acu :: "harga beg nie yang mana satu? yg termaktub di tag ni
or yg baru di tampal nie?"
Mamat :: "Oh..harga nye yg baru di tampal tu"
apalagi...
Acu:: "OK lah...saya nak satu"
hehehehe....syok..syok..
dapat handbag baru...
nak tau actual price dia??
jeng..jeng...jeng...
cuma RM49.90...hahahahha
sebab tu le acu terus je beli handbag tu
nie le rupa handbag baru acu tu



tak de la secantik mana pun tapi acu suka....

0 xoxo: