Followers

This Is It...MJ (God Bless U)

Monday, November 2, 2009

Best!!!!!
perkataan yang sesuai untuk menggambar kan "Michael Jackson's This Is It.."

acu dah tengok sabtu lepas dengan Amzar & Anuar di TGV KLCC
rasa tak puas menonton dokumentari lebih kurang 1 jam lebih sikit tu
tak rugi menonton...terasa macam tengok konsert MJ je

cuma yang acu konpius tu, betul ke dia nie dah masuk Islam?
sebab dia masih lagi memakai jaket yang bertanda salib...emm...
tapi satu yang pasti...biar apa pun agama dia
ayat yang sentiasa keluar dari mulut dia "GOD BLESS U"
setiap kali dia mengomen krew atau dikomen oleh krew
pasti diakhiri dengan ayat tersebut...
percakapan dia dengan krew juga lembut je...
tak de marah2 kalau ada yang tak kena...
no wonder la ramai orang sayang kan MJ nie...

oh ya..nak beli mechandise MJ pun ada di jual kat sini
ada tshirt...ada poster...


lepas abis menonton, kami bertiga mengisi perut di food court KLCC
makanan pilihan Amzar spegeti marinara

Anuar - Olio Italiano
(erk..betul ke nama nie ek...tapi lebih kurang mcm tu la bunyi nye..)


acu - Penang Fried Keu Teow...sangat sedap okeh...

dan pizza peperoni untuk di makan bersama

bila perut dah kenyang, kami pun balik...

2 xoxo:

aramis2177 said...

amboi datin sri....
sakan hang noo...aku tgk kat blog hang ni sumer citer psl makan2 jaa ...terliuq aku weyyyy......sedap2 lak tuh!iskk...iskkk........
anyway..amacam prob masalah hang? dh settle? xde reply pun kt fb tuh!marah aku kaaa?

Anonymous said...

Promotional clothing Abercrombie and Fitch for sale or Abercrombie as a gift, will always be beneficial to Abercrombie Sale any business. This is Cheap Abercrombie a great way to impress consumers Abercrombie outlet and grow brand loyalty abercrombie Jeans and popularity. This is a quite flawless form of marketing. Your imprinted Abercrombie Pantslogo provides instant recognition. Abercrombie Tees These eye-catching articles of clothing are a foolproof way to increase profits and a cost Abercrombie Shorts effective form of marketing. Some use this plan to earn profits and then save them for future expenses. Abercrombie Sweaters You can get a huge range of promotional gifts or other promotional items on It is encumbered with a wide range of designs, styles and colours of assorted promotional items. These items can be used as promotional gifts and resourcefully distributed to the target customers to have a long lasting impression on them and make a huge profit in exchange.