Followers

#Throwback Bandung Siri Tujuh

Tuesday, December 1, 2015

Tarikh: 11-05-2015

Memulakan hari ketiga kami dengan bersarapan di hotel

 photo Picture13_zpsckw383xk.jpg

Lepas sarapan, destinasi pertama kami ialah ke Pasar Kosambi
beli kudapan untuk dibawa balik ke Malaysia
sini memang tempat favourite Cik Darling shopping kudapan

 photo Picture14_zpssvm3fsvr.jpg
 photo Picture15_zpsd47bu9l7.jpg
 photo Picture16_zpswzu0xzm7.jpg

Dari Pasar Kosambi, kami terus ke Pasar Baru
cari buah tangan dan pesanan family kat Malaysia

 photo Picture17_zpsyxmwbfuy.jpg
 photo Picture18_zpsdl45b21p.jpg
 photo Picture19_zpsahra5f1d.jpg

Tak lama pun kami kat sini
memang cari barang-barang yang orang pesan je

Akhir nya.... jeng.. jeng.. jeng.....

Trans Studio..!!!!!!

 photo Picture20_zpsn5pqmsvj.jpg

Ni la tempat yang anak-anak Cik Darling nak sangat datang
Cik Darling kali kedua ke sini.. kali pertama [sini]

Antara game yang anak-anak Cik Darling main hari tu

 photo Picture21_zpsmk8afnmq.jpg
 photo Picture22_zpsh3dtoqqj.jpg
 photo Picture23_zpsndf5jn7p.jpg
 photo Picture24_zpsiaxqscao.jpg



 photo Picture26_zps1wunoemg.jpg
 photo Picture27_zpsdfvqcxsj.jpg



 photo Picture28_zpsqcdbyefh.jpg



Penat main, perut minta di isi

 photo Picture29_zpsfe5yat5u.jpg
 photo Picture30_zpspwu6lynr.jpg

Habis makan, sambung main lagi



 photo Picture33_zpsk0ynvxim.jpg
 photo Picture31_zpsfaascppr.jpg
 photo Picture32_zpsb8ekfusw.jpg
 photo Picture34_zpsh5zx5rzz.jpg
 photo Picture25_zpsykvgtaqq.jpg
 photo Picture9_zpsqlugckwe.jpg
 photo Picture10_zpsvzgew9ed.jpg



Sebelum balik kami singgah beli souvenir

 photo Picture35_zps4vjgv64y.jpg
 photo Picture36_zpscuykga1n.jpg

Sementara tunggu supir sampai, kami jalan-jalan dulu dalam mall 
sempat la merasa ice cream mochi

 photo Picture2_zpssmrmuqom.jpg
 photo Picture1_zpskcnwtqgv.jpg


Hala tuju kami selepas supir ambil kita sambung next entri ya


...to be continue...








Photobucket

1 xoxo:

Kakcik Nur said...

Mudah2an suatu hari nanti mak dapat juga menjejakkan kaki ke bandung... :)