Followers

#Throwback Bandung Siri Enam

Thursday, November 26, 2015

Tarikh: 10-05-2015

Ke gunung berapi sudah [sini].. ke ladang teh sudah [sini].. 
ke kebun stawberi pun sudah [sini]
sekarang masa mengisi perut.. lapar dik oiiiiii...

Jom makan!!!

Restoran yang kami singgah namanya Saung Adir

 photo Picture4_zps86vt9jei.jpg

 photo Picture5_zpsnagfkvtp.jpg

 photo Picture1_zpsoazipbsw.jpg

Antara yang menjadi santapan tengahari kami

 photo Picture2_zpsqzg8l32c.jpg

 photo Picture3_zpsexxo1ptn.jpg

Perut dah kenyang so, let's shopping..!!!!
sorry dah lupa dah apa nama tempat kami singgah ni

 photo Picture6_zpsizdzjqrb.jpg

 photo Picture7_zpsxz9zf6vm.jpg

Malam nya kami ke Toko Tiga 
memenuhi permintaan anak-anak nak beli jeans

 photo Picture8_zpsntpl7cyk.jpg

Cik Darling tak beli pun
sekadar melepak mengunggu diaorang membeli
sambil sesekali bagi komen dan pendapat pada diaorang

 photo Picture9_zpsos5zkkrv.jpg
 photo Picture10_zps43z69f0z.jpg
 photo Picture11_zpsfzs4b9vx.jpg

Habis kat Toko Tiga kami ke Factory Outlet
tapi lupa lah kat jalan apa FO ni
rasa macam kat Jalan Dago

 photo Picture12_zps47j6c3w2.jpg

Habis shopping balik ke hotel
sampai je kat hotel sambil-sambil berehat masing-masing kira wang
tapi baru hari kedua, semua nya masih jutawan lagi lah.. hehehhee

Tak sedar pukul berapa kami tidur
esok nak sambung berjalan lagi.. zzzzZZZZZZzzzzzzz



....to be continue....





Photobucket

1 xoxo:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)