Friday, May 13, 2016

Food Walk:: Raikan Cinta Di Me'nate Steak Hub

Edit Posted by with 4 comments
Kisah makan-makan ni berlaku hari Selasa lepas (10-05-2016)
bos Cik Darling belanja kami semua makan di Me'nate Bangi


Ni kali kedua Cik Darling makan di Me'nate
tapi kali pertama di cawangan Bangi ni
sebelum ni Cik Darling makan di cawangan Setapak [sini]

Bos belanja sempena meraikan dia dapat
Anugerah Perkhidmatan Cemerlang di UPM
eh.. terbalik ek.. sepatut nya kami yang raikan dia.. iskh.. iskh..


Pilih jangan tak pilih.. hehehehe


Memandangkan Cik Darling sekarang ni tengah "berpantang" daging
jadi pilihan Cik Darling ialah ikan salmon yang di grilled


Wow!!! Sampai dua ketul sekali makan??


Jangan salah faham tau..

Sebenar nya Cik Darling cuma makan seketul je
lagi seketul tu, kawan-kawan Cik Darling share
sebab diaorang pilih beef dan lamb tapi nak merasa juga salmon ni

Antara menu kawan-kawan yang sempat di snap sebelum kena ngap



Ini lah teamwork Cik Darling kat office
Alhamdulillah semua kami sekepala
empat kumbang + tiga bunga.. semua ngam!!


Terima kasih daun keladi En.Wahid
oppss!!! Tahniah ya bos untuk APC
we'ols sayang En.Wahid much much much much #muahciked





p/s:: Credit gambar dari Facebook dan Whatsapp kawan-kawan








Photobucket

4 xoxo:

makchaq said...

Awat Acu pantang daging?

Memang la orang dpt apc yg kena belanja.. dapat duit kan..
Tahniah kat boss Acu

Anis Azalea said...

Sedapkan..tapi rugilah tak makan daging. Nanti dah habis pantang daging makan tau.

Darling Pya said...

makchaq:

Tak berapa sihat sikit la ni..pantang sementara :)

Darling Pya said...

Anis Abdullah:

Masa 1st time try dulu dah makan daging
kali ni try salmon dia not bad :)

Followers