Followers

Food Walk:: Nasi Ayam Ketagih

Thursday, August 25, 2016

Nasi Ayam Ketagih??

Dengar nama pun rasa seram kan??
mula-mula Cik Darling dengar terkejut la juga

Tapi bila dah makan.. fuuhhh!!!
confirm nak datang lagi

Gerai Mat Top Nasi Ayam Ketagih ni terletak
di Sungai Layar, Sungai Petani
gerai di tepi jalan je

 photo Picture72_zpsa7a8pc4h.jpg
 photo Picture73_zpspgkpe8gp.jpg

Waktu operasi gerai bermula jam 10 pagi
sehingga jam 7 malam

 photo Picture74_zpswdpwn79r.jpg

Tak suka makan nasi ayam?
jangan risau, banyak lagi pilihan menu lain ada di sini

 photo Picture75_zpsxo8fns7s.jpg
 photo Picture76_zpsuctqbdjk.jpg

Cik Darling tengok menu rasa macam nak order semua
tapi mana mungkin boleh makan semua sebab kami pergi bertiga je

Cik Darling order nasi ayam
kena try signature dish dulu la kan

 photo Picture77_zpsylexskhr.jpg
 photo Picture78_zpse4wncldf.jpg
 photo Picture81_zpsrzifnmet.jpg

Nampak gambar nya biasa je kan?
tapi kena rasa dulu baru boleh tau kesedapannya

Kak Leeza order laksa

 photo Picture79_zpsn3dmeqfx.jpg

Rupa tiada tapi rasa ada
rasa nak datang makan lagi lepas makan

Menu yang "wajib" dicuba bila ke sini selain Nasi Ayam Ketagih
ialah cendol durian.. isi durian 2-3 ulas ada dalam mangkuk tu

 photo Picture83_zpsaqeuoonz.jpg

Puas hati bila makan tau..

Mimio order ABC Susu Meleleh
banyak gile abc nye.. sorang makan memang tak habis

 photo Picture80_zpsgd3ij902.jpg
 photo Picture82_zpsqqz2gr4f.jpg

Isi dalam nya pun banyak
dijamin tak menyesal kalau order

Dat set dalam kepala otak ni
nanti balik kampung kalau ada masa
Cik Darling nak pergi lagi ke sini
nak cuba menu lain pula :)







Photobucket

3 xoxo:

Kakcik Nur said...

Yang ada durian tu juga yang memikat pandangan dan perasaan mak... :)

anis abdullah said...

Ermmm dah ketagih ya.. tapi nampak sedap nasi ayam tu.

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)