Monday, April 13, 2020

Adoption Animal Program

Edit Posted by with 2 comments
Hari tu Cik Pya ada dapat gambar ni melalui whatsapp.


Cari-cari info, ternampak kawan Cik Pya post kat FB dia.
So, Cik Pya pm dia tanya details.
Dia bagi link untuk Cik Pya beli pakej adoption tu

Kalau ada yang nak usha boleh klik kat [sini]

Harga pakej yang ditawarkan serendah RM25 sehinggalah RM1000.
Boleh pilih mana yang sesuai ikut kemampuan kita 😊


Antara binatang yang kita boleh adopt:








Ada banyak lagi binatang lain.
Boleh klik link yang Cik Pya bagi tu untuk tengok.

Cik Pya pilih Flash the Cheetah sebagai my "anak angkat".


Selepas dah pilih binatang dan pakej yang kita nak
dan dah isi details, bayaran boleh dilakukan secara online.
Dah selesai bayar, QR Code dan no tiket akan diemelkan kepada kita.
Atau boleh juga download dan print terus dari web Ticket2u.


Kupon voucher tu perlu dicetak untuk kita claim dengan Zoo Negara.

Dengan no tiket yang kita dapat tu, boleh la download e-certificate.


Taraaaaaaaa......


Kalau kawan-kawan berminat boleh lah klik pada link [sini]




2 xoxo:

Semut Senyum said...

Semoga Allah limpahkan rezeki kat cik pia.. comel2 tengok haiwan2 tu.... apa laa nasib dorg kt zoo tu kan...

Darling Pya said...

Semut Senyum:

Aamiin.. terima kasih.
Doa yg sama Cik Pya kembalikan pada awak :)
Tu la sedih bila difikirkan

Followers