Monday, November 9, 2020

Tambah 4 Minggu Lagi

Edit Posted by with 2 comments

Bersambung lagi 4 minggu PKPB kita ni ye..
Makna nye bersambung lagi lah CP berkampung kat rumah abang.

Tapi CP plan nak duduk sampai habis minggu ni je.
Ingat next week CP nak balik ke Kajang.
Rindu pula dengan bau rumah Kajang ๐Ÿ˜Š

CP masih lagi kekal WFH hingga habis minggu ni.
Kalau minggu depan CP balik Kajang, CP nak mohon fully WFO.
Ada kerja CP yang tertangguh tak boleh nak diselesaikan sebab
apps ada dalam PC office.

Bila bersambung lagi PKPB ni bermakna tak dapat lagi lah nak balik ke kampung.
CP rindu dengan family di kampung ๐Ÿ˜ข
Last balik ke kampung masa Aidilahda bulan Julai hari tu [sini]
Allah lama nye tak balik... rindu dengan abang dan kakak-kakak kat sana ๐Ÿ˜ข

Harapnya selepas 6hb nanti PKPB ni tak bersambung lagi.
Lepas tu, rasa macam nak ambil cuti panjang nak tinggal kat kampung.
Nak hilangkan rindu puas-puas dengan family kat sana.

Sama-sama lah ya kita doakan semoga ada orang bejaya hasilkan vaksin C19 ni.
Supaya penyebaran virus ini dapat dikawal. dan kehidupan di dunia ni back to nomal.








2 comments:

  1. Sekarang tambah terus 4 minggu. Marilah kita berPKPB bersama. Samalah, rindu nak balik kampung. Tambah lagi bila ayah kurang sihat ni. Lagilah sebak tak dapat balik kampung. Huwaaa
    Semoga Cepatlah dapat vaksin dan covid ni pupus cepat. AAminn

    ReplyDelete
  2. Semoga kita dapat mengharungi PKPB ni semua dengan selamat, dan jumpa keluarga tak lama lagi. Salam kenal dari saya.

    ReplyDelete