Followers

Mood Senyap

Wednesday, February 17, 2010

Lama nye acu tak updet blog acu..
kesibukan dengan urusan keja
dan ditambah pula kekurangan idea untuk menulis
membuat kan acu mengambil keputusan
untuk berada dalam "SILENT MODE" untuk seketika
sebenar nye banyak benda yang acu nak cerita kan
tapi tu lah...masa tak mengizinkan...huhuhu

8 xoxo:

Melor said...

beb,nape neh...senyap2 tu bz wat per?windu la kat ko..

sweetsal said...

hmmm..sedapnye lama tak minum capucinno..teringin pulak..

Dj Epoi said...

Tak apa lah Acu oiiiiiii...
Yang penting hati gumbiraa...

Ingat janji kita?

Bila nak update nih..
Gua rahsia kan arrrr...

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

wow... kat gelanggang futsal ke ni..
alahai lama tak main futsal..
stamina pun dah pancit..
heheheh

malaysia baru said...

Acu, tanya2lah bos acu CIK MAZIAH tu kenapa dia bertudung ye...dan perbezaan antara bertudung dan tutup aurat..

TQ acu. Bersama2 kita improve on diri kita ye...

SYAbAR said...

nampak dah lost weiight acu kita skrg.... tu yg SILENT MODE agaknya, nak buat kezutan ya!

LotsOfLove-Pearls said...

Dear Acu..
Ok tak nie..?

*Mmm, u still guna alamat yg sama eh..
Hari tu i ader sent birthday card kat u..
ada terima tak?

Anonymous said...

Gooey Ducks grow to about two pounds in four or five years.
[url=http://www.gooey-duck.com/]gooey duck[/url]