Followers

Lunch @ Sheraton Imperial

Friday, February 5, 2010

Tadi acu ke KL...pegi lunch kat Sheraton Imperial
wah...kelas gitu...luch kat 5 stars hotel...ahaks
memandang kan ari nie lunch time nye lama
so, panjang la langkah...hehhee

emm...kata orang makanan kat Sheraton nie sedap
tapi bila dah try tadi...tak de la best mana pun...
tapi mungkin sebab tak sempat nak try semua makanan kot
tu yang rasa tak best sangat tu...hehehehe

tadi yang acu sempat makan
sushi::

dim sum::

shanghai hot & spicy soup::

chicken beriani & sate tapi lupa nak snap gambar
pastu dessert nye acu try pie apa ntah nie...
ada almond, hazelnut & chestnut..
sedap tapi terlalu manis...so, acu makan kacang2 nye je
dan cheese cake...

pastu acu try puding nie...tak ingat nama
not bad..sedap...yang penting tak manis

makanan kat sini banyak choice...
tak tau nak makan apa tadi...
sebenar nye banyak lagi yg tak try
sebab perut dah penuh...kenyang sangat

sebagai penutup lunch tadi, pelayan kat Sheraton tu
sedia kan untuk kami hot coppucino...special punye..ahaks

bagus pelayan nie...sambil kami makan dia melayan kami berbual
memandang kan orang tak ramai lunch kat situ
so, boleh le dia melayan kami...nama dia Fairoz...
thank you ya Fairoz sebab melayan kami lunch tadi..
terlupa pula acu nak snap gambar dia tadi..

dikesempatan nie, acu nak ucap kan thank you so much
pada bos acu CIK MAZIAH...sebab sudi 'belanja' acu lunch tadi
kata bos "Hadiah BUFDAY"...tq...tq...







10 xoxo:

azieazah said...

Ohhh celebrate birthday dapat buffet lunch..

camni kalu besday hari hari pun best.. hehehe.

sakurasa 2 said...

acu sayang abg nyanyikan akak lagu KELUTUSAN CINTA lagu anuar ziain...hehehe

Wah bestnya dapat belanja makan kat hotel malal untuk bday ya...

@cu SaYaNg said...

azieazah::

hahhaaa...mau bankrup kalau ari2 bufday

@cu SaYaNg said...

sakurasa::

ye ke kak??
wah...sure mcm anuar zain kan??
heheheee...sweet..

Anonymous said...

change your mood,refresh your mind

Visit Healing the power of music

Uncle Lee said...

HiLady, was at Sakurasa's place noticed your callsign.
I love your sense of humour, re your 'Occupation...Monitor cleaner', arhaaaa ha ha.
Thats very original.

Love the dishes here.
You have a great Tiger year and keep a song in your heart, best regards, Lee.

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

Cantik ye Sheraton punya cafe. Tapi vic suka Hilton,PJ punya lunch... sebab ada lobster dan ketam!!! Arghhh sedapnya!!!

@cu SaYaNg said...

Uncle Lee::

thanks for visiting my blog..
hahaha...it's just a joke..

nice to know u uncle ;-)

@cu SaYaNg said...

V.I.C::

yg tu acu belum smp
tggu le kot2 lps nie ada org nk blanje acu lunch kt sana lak..ahaks

@cu SaYaNg said...

V.I.C::

yg tu acu belum smp
tggu le kot2 lps nie ada org nk blanje acu lunch kt sana lak..ahaks