Followers

Sabah Negeri Di Bawah Bayu

Tuesday, February 23, 2010

Sebagai memenuhi janji (walau pun entry nie dah basi)
acu upload kan gak gambar acu masa di Sabah aritu
acu ke sana atas tuntutan keja so, tak banyak masa
untuk berpeleseran...huhuhu

Breakfast dalam Flight MAS - 27-01-2010

Bershopping di Pasar Philipines - 28-01-2010

Dinner Masa Malam Perasmian Seminar - 28-01-2010

Dirasmikan oleh Menteri Pelancongan Sabah

penari & pemuzik kebudayaan Sabah

acu & Datuk Amir @ Tokey Mydin
makan sebelah Datuk nie, dapat layanan 1st class..tq datuk..

1st Day Seminar - 29-01-2010

Bershopping di Pasar Malam - 29-01-2010

2nd Day Seminar - 30-01-2010

Dinner di Tanjung Aru - 30-01-2010

Kundasang - 31-01-2010

Airport KK - 31-01-2010

Lunch dalam Flight - 31-01-2010




12 xoxo:

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

mutiara...
paling popular di Sabah..
Vic beli banyak sangat gelang mutiara.. since harga dia pun affordable untuk dijadikan souvenir buat kawan2...

kakcikseroja said...

Salam Acu..

hari tu, Abg Mus pergi Sabah.. dia pergi kat rumah orang buat rantai2 tu... dia kata murah sangat berbanding dengan kat pasar Filifina tu.. :)

azieazah said...

Yang pasti mesti shopping sakan tuh, kan?

Tak jumpa dengan ECHAH Combi kerrr...?

AFFA Ayu Beauty said...

jelesnye aku tengok fererro rocher tu weh....sejak bila MAS bg coklat utk flight local ni.... baguih lah ada improvement...

sakurasa 2 said...

Acu sayang
pasti banyak bershopping di Pasar Philipines tu...dulu masa akak kesana pun tergoda dengan kilauwan mutiara2 tu....

kamalnzura said...

amboi piahhhh...mcm mak datin dah la ni hang....

@cu SaYaNg said...

V.I.C::

memang murah..acu ada le beli sikit utk diri sendiri, family & kawan2..

@cu SaYaNg said...

kakcikseroja::

ala ye ke kak?
nape la sblm pegi aritu x tanya akak dulu kan...

@cu SaYaNg said...

azieazah::

tak shopping sangat pun kak..setakat beli souvenir je

@cu SaYaNg said...

sakurasa2::

acu shopping tak byk pun kak...

@cu SaYaNg said...

kamalnzura::

hahahaa...berangan jadi mak datin boleh la jai oi...

echah_syed said...

cantik acu dgn baju kuning tu.. :)

juling bijik mata nmpk mutiara kan acu.. :D

lenkali dtg bole ronda kk ^_^